Black Mamba-enheden består af flere end 36 lokale kvinder, der fungerer som det forreste og vigtigste værn mod krybskytter på den vestlige grænse af Kruger National Park i Sydafrika.
Det sker

Unik aften i Zoo: Støt seje kvinders kamp mod krybskytter

Aalborg Zoos personale arbejder frivilligt for at stoppe krybskytteri

08. september 2022 kl. 09:18
Opdateret kl. 15:16

AALBORG: Black Mamba består udelukkende af kvinder og er verdens første anti-krybskytte-enhed af sin slags. Men nu er enheden truet, fordi den sydafrikanske regering har valgt at trække sin støtte til projektet.

Det vil de ikke sidde overhørig hos Aalborg Zoo, der i forvejen har støttet gruppen økonomisk i ni år.

Derfor forsøger hele Aalborgs Zoos personale nu at rejse det beløb, der sikrer enhedens overlevelse, så kvinderne kan fortsætte deres kamp mod krybskytteri i Sydafrika.

Aalborg Zoo har derfor arrangeret en unik aften, African Wildlife Night, fredag den 9. september fra klokken 17-20, hvor du kan komme helt tæt på savannes vilde dyr og samtidig støtte Black Mamba.

Personalet fra Aalborg Zoo har sammensat et unikt og spændende program til African Wildlife Night for at støtte Black Mamba-projektet.

Billetprisen er 100 kroner, hvis du køber en billet online på Aalborg Zoos webshop eller 125 kroner, hvis du køber billetten ved indgangen klokken 17. Alle billetindtægter går ubeskåret til Black Mamba-projektet.

African Wildlife Night er et velgørenhedsarrangement, og derfor giver årskort, fribilletter, sponsorbilletter eller øvrige rabatbilletter ikke adgang denne aften.

Du kan læse mere om aftenens program på Aalborgzoo.dk.

Dyrene i Sydafrika er truede, men du kan bidrage til bevarelsen af Black Mambas unikke naturbevaringsprojekt, der på under to år har reduceret krybskytteriet i deres område med hele 76%.
Annonceret indhold

Nyeste