Efterforskningen af en af Danmarks største drabssager krævede hårdt arbejde i de mange måneder, som det tog at undersøge forholdene omkring sagen til lands, til vands og i luften. Nu fortæller makkerparret bag efterforskningen historien.
Det sker

Unikt foredrag: Nu fortæller drabschefen historien om Ubådssagen

Nu kan du få et unikt indblik i politiets efterforskning og det retslige efterspil i drabssagen 

01. oktober 2022 kl. 16:33

AALBORG: Ubådssagen rystede hele verden, og nu er den tidligere drabschef Jens Møller Jensen og anklager Jakob Buch-Jepsen klar til at fortælle en del af historien, de færreste endnu kender.  

Der er altså lagt op til en aften med true crime af værste skuffe, når makkerparret fra Ubådssagen går på scenen med deres foredrag "Fra anholdelse til dom" og fortæller om efterforskningen bag den skæbnesvangre aften, hvor den svenske journalist Kim Wall drog ud i en ubåd og aldrig vendte tilbage. 

- Foredraget indvier publikum i den omfattende efterforskning, det retslige efterspil, det unikke samarbejde mellem drabschef og anklager, alle de personlige følelser, der opstod undervejs, det alsidige teamwork og de store beslutninger, som i sidste ende medførte, at sagen blev opklaret, skriver Aalborg Kongres & Kultur Center i en pressemeddelelse. 

Aalborg Kongres & Kultur Center understreger i pressemeddelelsen, at Kim Walls pårørende har givet Jens Møller Jensen og Jakob Buch-Jepsen deres fulde accept og støtte til, at de formidler og fortæller om myndighedernes enorme arbejde i sagen.

De lægger vejen forbi Aalborg Kongres & Kultur Center 8. februar, og du kan allerede nu købe billetter til foredraget på AKKC.dk eller i AKKC’s billetkontor. 

Annonceret indhold

Nyeste