Foto Lars Pauli ¬ 24 december i Aalborg zoo
Det sker

Zoo genopliver populær tradition juleaftensdag

Efter to års pause kan du igen ønske dyrene en glædelig jul

14. november 2022 kl. 20:04

AALBORG: Det er en mangeårig tradition blandt store og små. Ja, faktisk er det den ubetinget største publikumsmagnet hos Aalborg Zoo.

Og nu kan du endelig igen komme gratis i Zoo juleaftensdag. Haven genoptager nemlig det populære tilbud til familier, der vil lave en aktivitet sammen i løbet af dagen, mens man venter på julemiddag og gaver. 

- Det bliver et arrangement, helt som vi kender det fra tidligere, siger Helle Justesen, der er kommunikationsansvarlig i Aalborg Zoo.

Arrangementet vil ligne tidligere års - med gudstjeneste og julemusik. 

Haven har tidligere samlet helt op mod 10.000 gæster i løbet af de få timer, der er åbent. Det gør den populære juletradition til den mest besøgte dag på året, men på grund af corona har julearrangementet dog været aflyst de seneste to år. 

Vil du være med til at genoplive traditionen og gribe lidt julestemning i Zoo, så åbner haven med gratis entré kl. 10. Her er der mulighed for at ønske dyrene glædelig jul, før der er gudstjenester på Zoofariscenen henholdsvis kl. 11 og kl. 12.20 ved sognepræst Hanne Dahl. I pauserne underholder Sct. Mariæ skoles Big Band med masser af julemusik.

Aalborg Zoo lukker kl. 13 juleaftensdag. 

Annonceret indhold

Nyeste