Oplev en række musik- og koncertfilm i Biffen i efteråret

AALBORG: Er du vild med musik og synes, der er alt for langt mellem de helt store koncerter, så har Biffen et tilbud til dig her i efteråret.

Biografen i Nordkraft viser nemlig de kommende måneder 11 store musik- og koncertfilm - nye som gamle, skriver Biffen i en pressemeddelelse.

Allerede i denne uge kan du få store musikalske oplevelser i form af Musikfilm Festivalen 2020. I samarbejde med Cinemateket viser Biffen fra på torsdag, 8. oktober, og hen over weekenden fem meget forskellige film, der alle har musikken som omdrejningspunkt - fra dokumentaren Somebody Up There Likes Me om Rolling Stones' Ron Wood over As It Was om Liam Gallagher og hans forsøg på at vende tilbage til stjernerne.

Du finder hele festivalprogrammet på Biffens hjemmeside eller ved at trykke her

Cave og Graham

Også i november er der masser af musik i biografen, når du kan opleve en extended cut af Nick Caves online-koncert fra juni i år. Koncerten er redesignet til det store lærred og har fået fire helt nye numre med.

Samme dag er der også premiere på en ny dokumentar om Lukas Graham 7 Years of Lukas Graham. For set udefra, går det godt for den danske musiker og sanger. Hver gang Lukas sætter et nyt mål, opnår han det, men set indefra kan det være rigtig mange elementer at jonglere. Drømmene kan nemt blive til mareridt.

For Neil Young fans er der en musikalsk julegave i form af Neil Young - Heart of Gold, der er Jonathan Demmes optagelse af musikeren over to dage i Nashvilles celebre Ryman Auditorium i august 2005. Young samlede til koncerten cremen af sine mange band- og studiemusikere til en usædvanligt personlig koncert. Du kan opleve den 22. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...