Gæsterne må væbne sig med en god portion tålmodighed, før dørene bliver slået op til den ny cocktailbar "Borgergade 2"

AALBORG: Det tager sin tid at mikse den rette og velsmagende cocktail - men det tager naturligvis også sin tid og lidt mere til at skabe de ideelle og perfekte fysiske rammer, når man har et brændende ønske om at etablere en nyskabende cocktailbar med vægt på et folkeligt koncept.

For det er præcis den situation, som iværksætter og entrepreneur Mads Lilholt, Aalborg, befinder sig i efter at have overtaget den nok så kendte og nu hedengangne stripklub Maxim Bar.

Den tidligere natbar er således en saga blot, og opgaven for Mads Lilholt går nu i al sin enkelthed ud på at transformere stedet om til en spritny og spændende cocktailbar.

Adressen er Borgergade 2 i Aalborgs midtby, og det kræver en god portion tålmodighed foruden naturligvis masser af knofedt at nå i hus med de fysiske forandringer både inde og ude.

Torben O. Andersen
Mads Lilholt har nok at se til med at få omdannet den nu lukkede stripklub Maxim Bar til en spritny cocktailbar. Arkivfoto: Claus Søndberg

Mads Lilholt siger til aalborg:nu, at alting som bekendt tager tid, når man nu forsøger at gøre det så godt som overhovedet muligt.

- Jeg har en række overvejelser med hensyn til lokaleindretningen og det fysiske udtryk udefra i forhold til selve facaden, og der er lige nogle brikker, der skal falde endeligt på plads, før mosaikken er fiks og færdig, forklarer han.

Mads Lilholt er dog fortrøstningsfuld med hensyn til at nå i mål med sit cocktailbar-projekt, selv om han dog også erkender, at han nok er en god måneds tid forsinket i forhold sin oprindelige tidsplan.

- Med det in mente så vil jeg lige her og nu afholde mig fra at sætte en konkret åbningsdag på, men jeg skal naturligvis nok melde ud i god tid, når vi er klar til at åbne cocktailbaren, understreger Mads Lilholt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...