Spritny REMA 1000 butik bliver den "nye dreng i klassen" i 2019

KLARUP: der bliver endnu mere hård krig om kunderne, når en ny REMA 1000 dagligvarebutik slår dørene op for kunderne i Klarup.

Der er allerede på nuværende tidspunkt taget adskillige skridt på vejen hen mod en etablering af butikken, der uden tvivl vil suge mange kunder til sig fra ikke blot selve Klarup men hele nærområdet omkring byen.

Aalborg Kommunes by- og landskabsudvalg har således behandlet sagen, og seneste drøftelse fandt sted på udvalgsmødet i begyndelsen af februar i år.

Kort fortalt godkendte udvalget forslaget til lokalplan, at det sendes ud i offentlig høring og at det efterfølgende videresendes til endelig godkendelse i byrådet.

En ideel placering

Jan K. Poulsen er administrerende direktør for REMA Butiksudvikling, og han siger til aalborg:nu, at han forventer en endelig godkendelse af lokalplanen i indeværende år.

- Hvis byggeriet ellers forløber helt efter planen, så regner vi med at kunne byde de første kunder velkommen i den ny butik i 2. halvår 2019.

- Vi har meget store forventninger til butikken i Klarup, og vi synes selv, at vi har fundet en helt ideel placering i byen.

- Klarup er nemlig et meget spændende detailhandelsområde, der rummer et rigtig stort potentiale rent udviklingsmæssigt, og det vil vi gerne tage del i.

Langs med hovedgaden

REMA 1000 butikken kommer til at ligge langs med selve hovedgaden i Klarup - nemlig på Klarupvej 67-71 - og ind- og udkørslen til butikken placeres skråt over for Postvej.

Jan K. Poulsen:

- Dagligvarebutikken bliver på 1.030 kvadratmeter inklusiv varegård, og der bliver etableret ca. 60 p-pladser ved butikken.

Den administrerende direktør oplyser endvidere, at der findes ca. 300 REMA 1000 butikker fordelt over hele landet.

- Og vi forventer at åbne yderligere ca. 25 butikker her i 2018. Heraf er 21 helt nye, og de resterende er flytninger til en anden adresse, tilføjer han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...