Her kan du se, hvor og hvornår du skal møde op denne gang

AALBORG: Datoen er ændret - og det er målområdet også - men bare rolig, DHL Stafetten bliver gennemført i år.

På grund af coronarestriktionerne er datoerne dog flyttet fra midt i august til 1. og 2. september. Og starten går fra Lindholm Strandpark denne gang - og ikke som tidligere år fra Kildeparken, for den er optaget af Idrætsmødet på det tidspunkt.

- Det er en stor, logistisk opgave at flytte stafetten, men det er vigtigt for os, at den bliver gennemført, siger Thomas Nolan, der er sportschef hos arrangøren Aalborg Atletik & Motion.

- Vi er udfordret af, at vi også arrangerer Royal Run 12. september, og hvis vi kommer hen i slutningen af september, risikerer vi, det er koldt og mørkt. En del af DHL Stafetten er jo også hyggen og de lune sommeraftener.

Selv om DHL Stafetten i år kun bliver afviklet over to dage - og ikke som tidligere tre - så er du stadig sikret en billet, hvis du allerede har købt.

- Har man billet, kan man selv vælge mellem de to nye datoer - eller få pengene tilbage. Indtil planlægningen omkring det er helt på plads, kan nye købere kun købe billet til onsdag.

Ruterne for løbe- og gåholdene er ikke lagt fast endnu.

- Men jeg er sikker på, at det bliver nogle gode ruter, hvor vi blandt andet har kig på Verdens Ende og Kulturbroen, siger Thomas.

- Jeg er sikker på, at deltagerne får en god oplevelse. Og det er planen, at vi vender tilbage til Kildeparken igen næste år.

Thomas Nolan forventer omkring 6000 deltagere til hver stafet.

Du kan følge med her på Aalborg Atletik & Motions hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...