Det er også besluttet, om løbe-eventen bliver på Solsiden som sidste år

AALBORG: Så er der endnu en god grund til at finde træningstøjet frem og snøre løbeskoene - for DHL Stafetten vender tilbage i sensommeren.

Vi kan allerede nu fortælle, at det bliver 23. til 25. august, du kan deltage på enten gå- eller løbehold.

Tina Larsen
Sidste år bragte ruten gåholdene ud på Kulturbroen, til Vestre Fjordpark - og tilbage igen til Lindholm Strandpark. Arkivfoto: Torben Hansen

Sidste år rykkede DHL Stafetten ud af de sædvanlige rammer i Kildeparken, da den var optaget af Idrætsmødet. Målområdet blev i stedet Lindholm Strandpark, og dengang sagde Thomas Nolan, der er sportschef hos arrangøren Aalborg Atletik & Motion, til os her på aalborg:nu, at planen var at vende tilbage til parken ved banegården igen i år.

Men sådan bliver det ikke - også denne gang er der start og slut ved Kulturbroen på Solsiden. Det ligger fast efter de forskellige holdkaptajner har sendt deres evalueringer til arrangøren.

- Det er fifty/fifty, om man foretrækker Kildeparken eller strandparken, og så har vi valgt det sted, hvor vi kan arrangere de bedste ruter, siger Thomas Nolan.

- Hvor man eksempelvis ikke bliver generet af trafik og parkerede biler men i stedet løber i det grønne, og gåholdene kan nyde turen langs fjorden.

De endelige ruter for gå- og løbehold er dog ikke helt på plads endnu, men de kommer til at ligne dem fra sidste år. Gåholdene gik på Kulturbroen til Vestre Fjordpark, mens løbeholdene var ude ved Lindholm Å.

Det ligger dog fast, at løberne kommer til at løbe ind mellem teltene, noget der blev efterspurgt i evalueringen for at skabe mere stemning.

Derudover blev det også nævnt, at der udfordringer mht. parkering.

- Og vi er allerede i gang med at se på mulige forbedringer, siger Thomas Nolan.

Tina Larsen
I alt deltog omkring 12.000 løbere og gående i DHL Stafetten sidste år, denne gang bliver der plads til 15.000 i alt, da stafetten igen finder sted iver tre dage. Arkivfoto: Torben Hansen

Begge ruter er fem kilometer, og der er plads til 5000 deltagere hver af de tre aftener.

Billetsalget går i gang 1. marts. Du finder mere info her på Aalborg Atletik & Motions hjemmeside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...