Burger Shack fører lige nu konkurrencen om Aalborgs bedste burger. Arkivfoto: Claus Søndberg
Mad & Drikke

Din stemme tæller: Hvem laver Aalborgs bedste burger?

OpdagDanmark har spurgt brugerne, hvem de synes, der laver byens bedste burger

06. september 2021 kl. 18:21

AALBORG: Aalborg er boomet med burgerjoints, nye burgerkæder har indtaget byen, men få af de mange nye burgerrestauranter har forladt byen igen. Man kunne altså fristes til at sige, at aalborgenserne virkelig elsker burger!

Men hvem laver den bedste burger? Det kan du nu være med til at afgøre.

Det er OpdagDanmark, der står bag konkurrencen, hvor det her i regionen ikke bare er Aalborgs bedste burger, der kåres, men også Nordjyllands bedste burger. Burgerrestauranten med allerflest stemmer får titlen som Danmarks bedste burger, så det kan altså godt betale sig at få stemt, så vi kan få Aalborg på danmarkskortet som landets burgerhovedstad.

Lige nu ligger sejren overbevisende til Burger Shack i Østerågade med 129 stemmer, men den populære foodtruck Chuck Wagon er også med i opløbet med 72 stemmer i skrivende stund. Burger Go, Duck It i Aalborg Streetfood og Grillen Burgerbar har også modtaget (et par) stemmer.

Afstemningen foregår via SMS, og du kan stadig nå at hjælpe din yndlings burgerjoint godt på vej. Du kan stemme helt indtil onsdag 8. september klokken 12.00.

Burgerrestauranterne på listen er nomineret af OpdagDanmarks brugere.

Du finder mere information om, hvordan du stemmer på OpdagDanmarks hjemmeside lige her

LÆS OGSÅ: Brugerne har talt: Her får du byens bedste pizza

Annonceret indhold

Nyeste