I uge syv er det igen muligt at spise til en billig penge på syv forskellige restauranter i Aalborg. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Mad & Drikke

Dining Week: Stor restaurant-festival rammer igen Aalborg

God mad og penge at spare - det bliver en realitet i uge syv på syv forskellige restauranter

01. februar 2019 kl. 16:00

AALBORG: Hvorfor ikke lade op til vinterferien med et godt måltid mad.

Muligheden er der i hvert fald, når Dining Week, der er Danmarks første restaurant- festival og Europas største af sin slags atter rammer Aalborg.

Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i uge 7.

Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris inklusiv S. Pellegrino-mineralvand.

Restauranterne spreder sig ud over alle tænkelige køkkentyper i alle afkroge af landet.

I Aalborg kan du komme til Dining Week på ikke mindre end syv forskellige restauranter. Det er Brasserie & Restaurant nu. 76, Prinses Juliana, Brdr. Price, CANblau Tapasbar, Provence, Slagterbørsen og Restaurant Jørn.

Men husk også, at der er god grund til at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig et bord på din favoritrestaurant. I følge arrangørerne var det nemlig populært at skaffe sig en billet sidste år. Du finder billetter via Dining Weeks hjemmeside.

Det er med at være ude i god tid, for arrangementet var populært sidste år. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Annonceret indhold

Nyeste