Sun Tours sætter skiferier i Andorra direkte fra Aalborg Lufthavn på programmet til vinter

AALBORG: De fleste skientusiaster er nok allerede begyndt at glæde sig til vinter, sne og masser af skiløb. Er du en af dem, så kan du godt begynde at glæde dig endnu mere. Til vinter bliver det nemlig muligt at flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til skiparadiset i Andorra.

- Andorra har været en del af vores rejseprogram i mange år, men nu gør vi det også nemt for nordjyderne at opleve den helt særlige skidestination. Det ser vi meget frem til, fortæller Troels Hansen, der er direktør i Sun Tours.

Andorra ligger midt mellem Spanien og Frankrig, og selv om landet ikke er større end Bornholm, har det masser at byde på.

- Der er mange fordele ved Andorra - først og fremmest er det et fremragende sted at stå på ski. Der er god plads på pisterne, og der er plads til at øve sig for både børn og voksne. Området ligger i 2800 højdemeter og har over 300 solskinsdage om året. Sneen er fremragende, og de 1100 snekanoner hjælper med at holde pisterne i god stand, siger han og fortsætter:

- Udover almindeligt skiløb byder Andorra på mange vildt fede aktiviteter: du kan komme på offpist med helikopter, køre hundeslæde, besøge iglobaren, køre på snescooter og meget mere. Andorra er bare et vildt fedt sted at tage på skiferie. Det er bare med at komme i lufthavnen og afsted, siger han.

Og mange nordjyder har allerede taget nyheden rigtig godt til sig.

- Vi har solgt mere end 30 % af vores rejser allerede nu, og vi satte det først til salg for et par uger siden, så det går stærkt, siger han.

Sun Tours flyver direkte fra Aalborg Lufthavn fra januar til marts 2019 hver lørdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...