Til oktober flyver Bravo Tours direkte til Hurghada

AALBORG: Til oktober får nordjyderne endnu et rejsemål at vælge i mellem, hvis man gerne vil flyve direkte fra den lokale lufthavn i Aalborg. Her tilføjer Bravo Tours nemlig Hurghada i Egypten til programmet.

- Vi ser altid på muligheder til vores nordjyske venner, og her var det helt oplagt - da det blev muligt - at give dem muligheden for at flyve direkte til Hurghada til vinter, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør for Bravo Tours.

Selskabet har i forvejen flere af De Kanariske Øer og oversøiske muligheder på vinterens rejseprogram, men ifølge direktøren kan Hurghada noget helt andet, som han netop gerne vil give nordjyderne muligheden for at opleve:

- Hurgahda er først og fremmest et solsikkert valg, dernæst er det fuld af spændende oplevelser - lige fra dykkermuligheder til spændende historie ved pyramiderne og sidst, men ikke mindst er det prisbilligt. Her får man et godt resort med All Inclusive og mange faciliteter til det samme, som en ferielejlighed uden pension koster på De Kanariske Øer., siger han.

Bravo Tours flyver direkte fra Aalborg til Hurghada fra oktober til april 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...