Shopping

Direkte fra vinbonden til Danalien

Thomas Brinkmann importerer selv vinen, som han sælger fra ny flot butik

14. juli 2018 kl. 10:48

AALBORG: Kvalitet er nøgleordet hos Thomas Brinkmann, som netop har åbnet Brinkmann Vinimport A/S i et helt nyt forretningslokale på adressen Danalien 1 - lige ud mod Sohngaardsholmsvej.

- Nej tre flasker for 100 kr., kan jeg ikke klare. Her bliver jeg nødt til at henvise til supermarkerne, fortæller Thomas Brinkmann og tilføjer, at prisniveauet ligger fra 70 kr. til flere tusinde pr. flaske. Pris og kvalitet hænger uløseligt sammen.

- Man skal huske på, at det er vine fra små producenter, hvor der benyttes masser af håndkraft i alle led i produktionen, siger Thomas Brinkmann.

-Men jeg fornemmer klart, at folk gerne vil betale lidt ekstra for et mere eksklusivt produkt, tilføjer han.

Brinkmann kan holde priserne på et fornuftigt niveau, fordi han selv importerer og derved undgår de fordyrende mellemled.

Og han står inde for kvaliteten. Han har besøgt de vingårde, som producerer de vine, der sælges i butikken eller via netbutikken.

På nuværende tidspunkt er det vine fra Italien, Frankrig og Spanien, der importeres og sælges.

- Men vi vil også importere vine fra andre lande. Jeg regner med, at det næste land bliver USA, fortæller Thomas Brinkmann.

Også lande som New Zealand, Australien, Sydamerika og Sydafrika samt Tyskland og Østrig er på listen.

Thomas Brinkmann har interesseret sig for vin i mange år. Da han var midt i 20’erne, begyndte han at importere vin på hobby-basis. Bl.a. fra Cháteau Puyfromage i Bordeaux, og herfra får han fortsat vin. Efter en pause genoptog han vinimporten, men stadig som en hobby. Men nu er det blevet en fuldtids-beskæftigelse.

Han har lejet sig ind i stueetagen i den nye bygning på hjørnet af Danalien og Sohngaardsholmsvej. I det flere hundrede kvadratmeter store lejemål, er der indrettet et stort butikslokale i moderne stil med rustikke vægge og højt til loftet. Ved siden af er der et stort lokale, hvor der kan holdes vinsmagninger. Desuden er der et lager. Der er klimaanlæg, så vinen får optimale temperatur-forhold.

Ud over vin er der i butikken også spiritus og portvine. Der er øl fra små producenter, der er tapanader, chokolade samt vinbøger og tilbehør til vin.

Annonceret indhold

Nyeste