Nyt samarbejde giver dig flere destinationer at vælge imellem

AALBORG: Drømmer du også om ferie under sydens sol? Så får du fremover endnu flere muligheder at vælge imellem fra Aalborg Lufthavn.

Det skyldes et nyt samarbejde mellem Great Dane Airlines og SunCharter, der sikrer flere charterdestinationer ud af Aalborg, det oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

Great Dane Airlines har tegnet kontrakt med det nordjyske rejseselskab SunCharter. En ny aftale mellem de to nordjyske selskaber, der betyder flere afgange fra Aalborg.

- Aftalen med SunCharter er godt nyt for Nordjylland, vi kan udvikle os sammen og på længere sigt skabe endnu flere direkte destinationer, siger direktør Thomas Hugo Møller fra Great Dane Airlines.

Begge selskaber har fokus på dansk personale og et servicekoncept, der spiller godt sammen. Naboskabet er godt i Aalborg Lufthavn, og det glæder både SunCharter og Great Dane Airlines, at der nu kan præsenteres nye afgange fra Aalborg Lufthavn.

- Vi glæder os til at kunne byde vores gæster velkommen ombord på flyene fra Great Dane Airlines med dansk personale i kabinen, siger direktør Bjarke Hansen fra SunCharter.

Kontrakten er underskrevet, og rejsende kan nu glæde sig til direkte afgange til Kreta, Korfu, Rhodos, det græske fastland og Tyrkiet.

Great Dane Airlines flyver de første passagerer fra SunCharter til maj 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...