Der er gratis balloner, plakater og aktiviteter for børn og barnlige sjæle, når Disney kommer til byen

AALBORG: Kan du eller dine børn ikke få nok af Toy Story med de mange levende stykker legetøj? Toy Story 4 har snart biografpremiere i Danmark, og derfor kører Disney ud i landet med et stort Toy Story set up.

Siden den første Toy Story kom frem i 1995, som den første computeranimerede spillefilm, har millioner af børn og voksne, fulgt med i Buzz, Woody og alle vennernes liv på forskellige børneværelser. I Toy Story 4, skal Bolette og hendes forældre på ferie i en autocamper, og Disney Pixar har i den anledning, i samarbejde med Carado, fundet en fuldt folieret Toy Story 4-autocamper, som kører rundt hele sommeren til 16 forskellige centre i Danmark.

Du kan finde dem i Aalborg, når de besøger Shoppen torsdag 8. august fra kl. 11-15, og der vil være masser af oplevelser at hente for børn og barnlige sjæle.

Disney Pixars Toy Story 4-autocamper er nemlig fyldt med sjove aktiviteter og gratis balloner og plakater til alle børn.

Toy Story 4-autocamperen er fyldt med ting for børn og barnlige sjæle. PR Foto

Alle aktiviteterne

Man kan deltage i flere forskellige og gratis aktiviteter, når autocamperen svinger fordi. Her kan du se, hvad man kan lave.

- Byg din egen Gafli

- Tegneark

- Aktivitetsark

- Ærteposekast

- Gratis plakater og balloner

- Spændende konkurrencer med lækre præmier

- Sjov selfie-mulighed

Toy Story 4 har biografpremiere 29. august 2019 over hele landet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...