Beboerne i 500 boligorganisationer har valgt Kirsten og Ole Jacobsens hjem som landets dejligste

AALBORG: Danmarks dejligste hjem ligger på 12. etage i Magisterparken i Aalborg.

I lejligheden bor Kirsten og Ole Jacobsen.

BL - Danmarks Almene Boliger, der er interesse- og brancheorganisation for flere end 500 almene boligorganisationer, har sammen med tv-stationen DK4 bedt beboere i landets almene boliger om at indsende videoer af deres hjem og fortælle, hvorfor netop de bor i Danmarks dejligste hjem. Og på konferencen Almene Boligdage 17 er det nu blevet afgjort, at landets dejligste hjem ligger i Aalborg.

Blandt de mange indsendte bidrag har deltagerne på Almene Boligdage 17 nemlig udvalgt Ole og Kirsten Jacobsen i Magisterparken i Aalborg som indehavere af Danmarks dejligste hjem.

Parret solgte deres store ejerbolig og flyttede til en almen bolig på 12. etage i Himmerland Boligforenings afdeling Magisterparken. Her synes de, de har fået Danmarks dejligste bolig, ikke mindst fordi de to øverste etager med penthouselejligheder er beboet af pensionister som dem selv.

Ole og Kirsten Jacobsen deltager i en mængde aktivitet i huset og er enige om, at det bedste, de nogensinde har gjort, var at flytte ind her. Efter mange år med praktiske forpligtelser på egen matrikel nyder de, at der i en almen bolig er folk til at ordne alt det praktiske, og at der i Magisterparken er både festsal og gæsteværelser, som de kan leje til en rimelig pris.

- Vi har de senere år vundet ganske mange priser, men denne er nu alligevel noget særligt, for her er det ikke byplanlæggere, arkitekter, ingeniører eller andre professionelle, men vores beboere, der har givet deres mening til kende. Derfor er vi ekstra stolte over, at Danmarks bedste bolig befinder sig i en af vores afdelinger, ligesom vi er særdeles glade for den positive karakteristik, som vinderne giver os, siger Himmerland Boligforenings direktør, Ole Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...