Det er aldrig sket før, at tre finalister spiste det samme antal hotdogs - se hver hvem der dog vandt

AALBORG: Det blev historisk tæt, da der var DM i Hotdogspisning på Gammeltorv her til aften; hele tre finalister klarede 27 hotdogs hver på et kvarter - dermed blev det afgørende, hvem der spiste de 10 første hurtigst.

Og det blev Mikael Berg Larsen, der kunne lade sig hylde som Danmarks nye hotdogkonge og rejse hjem til Vejle med trofæ, ære og et rejsegavekort på 20.000 kroner. Han var på forhånd nævnt som en af favoritterne, da han tidligere har fået podieplads.

- Jeg synes, det er rigtig fedt at være med. Aalborg og Steff Houlberg har lavet en fantastisk ramme, publikum er altid med, og det er superfed, siger Mikael Berg Larsen.

Camilla Gammelgaard
Et tætpakket Gammeltorv fulgte den medrivende og tætte finale. Foto: Camilla Gammelgaard

Mikael Berg Larsen overtager titlen som Danmarks Hotdogkonge fra den seksdobbelte mester Ruben Mikkelsen fra Aalborg, der ikke stillede op denne gang. I finalen sidste år spiste han 35 hotdogs.

- Jeg er glad for, at Ruben ikke var med i år, for så havde 27 hotdogs nok ikke været nok, siger Mikael Berg Larsen, der dog har en personlig rekord på netop 35 hotdogs.

- At deltage kræver hårdt arbejde op til, man skal forberede sig mentalt og fysisk. Men jeg er klar igen, og jeg vender helt sikker tilbage og forsvarer titlen næste år.

DM i Hotdogspisning 2019 blev afviklet af Steff Houlberg i samarbejde med Aalborg City og VisitAalborg som en del af Day & Night.

Hele omsætningen fra finaledagen og indtægterne fra kvalifikationsrunderne går ubeskåret til Børnenes Kontor i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...