Huset her er blevet grundigt ombygget i 2009, og det har formentlig været med til at skrue prisen i vejret. Foto: Ejendomsmægler Thorkild Kristensen
Livet her

Dobbelt pris: Et af Aalborgs dyreste huse er netop solgt

Den tidligere ejer købte huset for under halvdelen af det beløb, som det nu er solgt til

02. februar 2022 kl. 19:39
Opdateret 03. februar 2022 kl. 10:12

AALBORG: Forestil dig, at du investerer i et skønt hus i et kvarter i Aalborg. Her bor du dejligt, men en dag vil du gerne flytte - og så skal huset jo sættes til salg.

Forestil dig så, at nogen faktisk var klar til at betale dig mere end det dobbelte, end hvad du selv havde givet for det?

Det kan lyde som et eventyr og en lottogevinst, men det var ikke desto mindre det, der skete for Jens Jørgen Enggaard og Mette Wang Enggaard, som i 2006 købte et hus på Annettesvej 2 for 7,1 million - og for nyligt solgte det videre for 14,9 millioner.

Det gør huset til det fjerdedyreste hus, der er blevet solgt i Aalborg Kommune i løbet af de seneste 12 måneder.

De 313 kvadratmeter ligger selvfølgelig i Hasseris, og så hører det med til historien at hele boligen blev gennemrenoveret i 2009, så det altså er en ganske anden bolig Vibeke Panduro har erhvervet sig, end den der blev handlet til den halve pris i 2006.

Det ændrer dog ikke på, at kvadratmeterprisen på netop denne bolig er mere end 40.000 kroner, hvilket er 85 procent højere end i resten af postnummeret.

Salget er netop blevet tinglyst, og ejerskabet skifter den 1. april.

LÆS MERE: Her der de 5 dyreste huse i Aalborg

Annonceret indhold

Nyeste