Wrooouuummm - denne herlige lyd fra en velsmurt og brølstærk sportsvogn kan få selv den mest entusiastiske bilelsker til at blive helt blød i knæene. Arkivfoto: Henrik Louis
Det sker

Drengerøvsbilerne blæser dig bagover...

Nogle af verdens vildeste racerbiler samler penge ind til trængte børn i Cool Car Race

20. august 2019 kl. 15:15

AALBORG: Hvis du er lidt af en drengerøv og ikke kan styre mundvandet, når du ser en super lækker sportsvogn og andre lignende milliondyre biler - så skal du selvfølgelig selvfølgelig stå ved Streetfood i Aalborg nu på lørdag den 24. august klokken 16.30.

Og hvorfor skal jeg så det - spørger du vel så?

Svaret er kort og godt:

- Joh - for hvis du vil se nogle af verdens vildeste racerbiler og sportsvogne med hestekræfter som en hel hær, så skal du nemlig møde op, når karavanen af deltagere i årets udgave af Cool Car Race stopper op i Aalborg, hvor den endelige finale finder sted på lørdag.

Og den må du naturligvis ikke gå glip af.

Dyre og eksklusive biler har alle dage haft en nærmest mytisk tiltrækningskraft på store og små. Arkivfoto: Henrik Louis

Du kommer nemlig til at se en kategori af drønlækre biler, som du - næsten med sikkerhed - aldrig kommer til at eje selv, men som du naturligvis kun kan drømme om.

Og så skal du endelig ikke glemme, at Cool Car Race er et privat velgørenhedsløb, hvor bilentusiaster, rigmænd og levedamer kører gennem hele landet for at samle ind til herboende børn, som har brug for en ekstra økonomisk hjælpende hånd.

Den officielle start på løbet skydes i gang på Rådhuspladsen i København fredag den 23. august klokken 08.30, og på vej til Aalborg stopper bilerne op i Gisselfeld, Horsens og Aarhus for til slut at ende i Aalborg.

Hvis din pengepung ikke er til at købe en milliondyr sportsvogn, så kig forbi afslutningen på dette års udgave af Cool Car Race, der finder sted ved Streetfood i Aalborg på lørdag og nyd istedet et gratis syn af de imponerende biler. Arkivfoto: Henrik Louis

Der er 46 deltagere i i Cool Car Race 2019, og de stiller med biler som f.eks. Ferrari 488 Pista Piloti, Lamborghini Aventador Roadster, McLaren 57, McLaren 720S og mange, mange flere, der helt givet nok skal få dit mundvand til at koge.

Sidste år indsamlede Cool Car Race ca. 1,5 millioner kroner, og beløbet er siden delt ud via CoolUnite-fonden, som har hjulpet f.eks. Børnetelefonen, Lukashuset, Skyggebørn, Ønskeland og Børnehus Nord.

I år er det særligt Pausehuset, der vil modtage penge fra løbet.

Det er i øvrigt ottende gang, at løbet gennemføres, og Cool Car Race har igennem årenes løb indsamlet over fire millioner kroner til godgørende formål.

Annonceret indhold

Nyeste