Du kan blandt andet nyde drinks og sprøde toner på Salling Rooftop. Arkivfoto: Michael Koch
Det sker

Drinks, comedy og genbrugsguld: Tip til din weekend i Aalborg

Marcus Delfer giver dig sine bud på lækre sommeraktiviteter i byen

01. august 2019 kl. 12:11

AALBORG: Efter en dejlig uge med lune temperaturer og godt humør, begynder august at blive en realitet. Flere og flere vender hjem fra ferie og starter hverdagens trummerum, men når weekenden melder sin ankomst, er vi alle lige og klar på frihed, fantasi samt farverige oplevelser. Det er Aalborg altid garant for, og her kan du læse vores bud på, hvad du kan lave i den kommende weekend. Må du få en rigtig god en af slagsen!

Fredag: Start weekenden med drinks på tagtoppen

Når solen står højt på himlen, er det vigtig at holde væskebalancen ved lige. Det kan du sørge for fredag eftermiddag, når Salling inviterer til fredagsdrinks på tagterrassen, hvor du yderligere vil blive akkompagneret af tonerne fra en frisk fyr - når Rasmus P spiller op som DJ. Start din weekend på tagtoppen og tag evt. videre på 1000Fryd, hvor du kan opleve svenske Skin Care, der er berygtede for vilde koncerter, samt det lokale band Tony Bin, som spiller mageløs 90'er inspireret rockmusik.

Hvad? – DJ’s og drinks og/eller koncert med Skin Care + Tony Bin

Hvor og hvornår? – Salling Rooftop, fredag kl. 16-19/1000Fryd kl. 20.

Hvor meget? – Det er gratis at deltage. Flydende fornøjelser er for egen regning. Koncert på 1000Fryd koster 40 kr.

Lørdag: Comedy med bare tæer i sandet

Endnu engang har vi valgt at fremhæve Skråens arrangement Comedy Beach Club, der træner dine lattermuskler. Med bare tæer i sandet kan du nyde lidt godt til ganen alt imens, Den Sorte Kyllings improshow går løs på de skrå brædder. Har du endnu ikke oplevet den hylende morsomme trio, bør du ikke gå glip af det denne gang - hvor det endda er gratis. Mød bl.a. Skovmand og Bue og forbered dig på en unik interaktion mellem publikum og komikerne. Man ved aldrig med sikkerhed, hvad der kan ske, når Den Sorte Kylling først går i gang. Men én ting er stensikkert - du kommer til at grine!

Hvad? - Den Sorte Kyllings Improshow, Comedy Beach Club.

Hvor og hvornår? – Nordkraft, lørdag kl. 21.

Hvor meget? - Gratis. Happy-hour i baren fra 20-21.

Du kan også gå på jagt efter genbrugsguld på Frederikstorv. Arkivfoto: Ole Iversen

Søndag: Lopper på Frederikstorv

Det kan måske virke lidt mystisk, at et loppemarked kalder sig for “det frie loppemarked”, men det er der en ganske særlig grund til - det er nemlig muligt at sælge ting i den brede genre - og vil man selv have en stand, er dette også gratis (alt er booket til det kommende loppemarked, men kontakt arrangørerne, hvis du en anden gang vil have en stand). Find din bedste nysgerrighed frem og gå på jagt blandt en masse genbrugsguld, når loppemarkedet begynder kl. 10.

Hvad? – Det frie loppemarked på Frederikstorv.

Hvor og hvornår? – Frederikstorv, søndag kl. 10-15.

Hvor meget? – Arrangementet er gratis.

Annonceret indhold

Nyeste