Anders Matthesen er seneste navn der optræder i lufthavnen

AALBORG: Du får stadigt flere muligheder for at få et kultur-fix på forsædet af din bil.

Listen over kunstnere, der optræder ved det store kulturevent Drive In - Live ved Aalborg Lufthavn 3.-7. juni, fortsætter nemlig med at vokse.

Arrangørerne har netop tilføjet et af de største navne på den danske stand-up-scene i form af Anders Anden Matthesen.

- Jeg glæder mig helt vildt til at optræde under åben himmel på en helt ny måde. Jeg er superspændt. Jeg synes selv, at det er et af de sjoveste shows, jeg har lavet, og jeg håber, der bliver stor-grinet igennem i bilerne, ligesom der er blevet, når jeg har optrådt med showet i salene. Jeg har jo ikke kunne optræde i et godt stykke tid nu, pga Covid19. Så det bliver ekstremt forløsende endelig at vende tilbage til scenen og frem for alt mit publikum, selvom det bliver på en ny måde, med glas imellem os. Jeg lover at gøre mit allerbedste for at det bliver nogle fantastiske shows med masser af grin og glade mennesker i en ellers svær tid. Jeg tror, vi allesammen trænger til at grine, siger Anders Matthesen i en pressemeddelelse.

Han optræder som led i drive-in-festivalen torsdag 4. juni kl. 17.

Udover standupperen, filmskaberen med meget mere Anders Matthesen består festivalprogrammet indtil videre af to shows med Onkel Reje, Mads & Monopolet samt koncerter med Malk De Koijn, Annika Aakjær, Mads Langer, L.O.C og en dobbeltkoncert med Claus Hempler og Teitur.

Navnene til de fem dages festival ved Aalborg Lufthavn bliver offentliggjort løbende. Der er plads til op mod fem kunstnere pr. dag.

Drive In - Live arrangementerne er arrangeret af Live Nation i samarbejde med Nibe Festival, Aalborg Karneval, Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus, Skråen, Aalborg Events og Visit Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...