Den lille intime kaffebar, Mabel, lukker ned lige om lidt

AALBORG: Gennem to år har du kunne finde et lille og helt særligt spot på Boulevarden 6, hvor kaffe og konditori har været kernen. Vi taler selvfølgelig om Mabel Kafferi.

Men nu har ejerne bag kaffebaren, som i øvrigt er mor og datter, valgt, at stedet skal lukke ned.

- Tak til alle jer, der har besøgt os og bakket op og heppet. Vi har følt og privilegerede og forkælede, skriver Carla og Camilla Okkels, der står bag den lille butik, på Facebook,

Forkælelse har måske også været den røde tråd i det intime kafferi, hvor du har kunne finde smukke konditorkager, håndlavede flødeboller, nipsting og gavekurve.

Og skal du nå lige at have en sidste tår kaffe og en lille kage på Mabel, er der altså lidt tid endnu til at skrue op for hyggen.

- Butikken er lige så fyldt som altid. Vi lukker ikke endnu, men det varer ikke længe. Den endelige dato oplyses, når den er fastsat, skriver de.

Er du derimod mere på jagt efter din egen lille og hyggelige kaffebar i Aalborgs gader, så kan du stikke hovedet ind lidt endnu og tage en snak med mor og datter, der også gerne sælger det moderne inventar til den, der skal overtage butikken.

LÆS OGSÅ: Vores portræt af Carla Okkels, der er en af de to ejere bag af Mabel

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...