Nethandel giver travlhed ved pakkeudleveringen i Føtex i Slotsgade

AALBORG: Nettets mange black friday og juletilbud får dankortene til at gløde.

De hundredtusindvis af netkøb betyder pres på pakkeudleveringerne mange steder de kommende uger, og kombineret med corona-virus giver det basis for noget værre bøvl.

Derfor opfordrer PostNord nu til, at vi husker at udnytter hele åbningstiden til at hente vores pakker. Et af de steder, man ved der bliver tryk på, er Føtex i Slotsgade, skriver PostNord i en pressemeddelelse.

- Det er vigtigt, at vi gør det så trygt som overhovedet muligt for vores kunder og medarbejdere, når der skal hentes pakker. Vores kundestrøm kommer til at stige de kommende uger frem mod jul, men vi håber på, at se flere pakkemodtagere komme forbi vores butik enten tidligt eller sent på dagen, siger Thomas Nøhr Andersen, der er varehuschef i Slotsgade.

For at komme pakkestablerne til livs på en god måde sender PostNord i næste uge assistance til udvalgte posthuse over hele landet - herunder til midtbyen.

- Der bliver bestilt rigtig mange pakker op til jul, og danskerne har under Corona-pandemien skruet yderligere op for deres online-handel. Føtex i Slotsgade i Aalborg er et af de udleveringssteder, der får ekstra travlt, og midt i myldretiden vil der være mange mennesker i butikken, og det kan være svært at holde afstand. Vi opfordrer derfor til, at flere kunder udnytter ydertidspunkterne, hvor der er færrest mennesker. Så kan vi bedre udlevere julepakkerne på en forsvarlig måde med så god afstand og så kort ventetid som muligt, siger Gordon Dalsgaard, distriktschef i PostNord Danmark.

For at få os til at komme uden for de mest travle perioder står PostNord klar med små godteposer med chokolade. I Slotsgade kan du derfor få en lille præmie, hvis du henter din pakke i morgen, mandag 30. november, i tidsrummet kl. 18-21.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...