Stadsarkivet samler billeder ind fra corona-julen

AALBORG: Julen i år bliver noget andet, end julen plejer at være.

For mens corona-tallene stiger, så strammes restriktionerne. Det betyder aflysninger på stribe af begivenheder og fester, men også nye og anderledes løsninger, når det gælder alt fra julefrokoster til gavegivning og julegudstjenester.

Og alle disse anderledes løsninger og julen 2020 i Aalborg i det hele taget skal gerne dokumenteres for fremtiden. Derfor er Aalborg Stadsarkiv nu ude at opfordre til, at du hjælper med til, at man også om mange år kan opleve, hvordan julen var i dette specielle år.

Det kan du helt enkelt gøre ved at bruge de to hashtags #juliaalborg20 og #coronaaalborg2020, når du deler dine julefotos på sociale medier. Stadsarkivet indsamler ikke billederne uden at spørge dig først, skriver de i en pressemeddelelse.

Du kan også dele fotos i Facebookgruppen HistorieAalborg eller uploade gennem webappen MitAalborg, som du finder ved at trykke her

- Coronarestriktionerne betyder, at aalborgenserne bliver kreative! Julefrokosterne bliver nytænkt og afholdt digitalt. Folk bager småkager sammen fra hver deres køkken og laver juleengle ud af mundbind. Vi håber, at aalborgenserne husker, at det er vigtigt for vores fælles historie at dokumentere dette, siger arkivar på Aalborg Stadsarkiv Bente Jensen.

Arkivet har siden nedlukningen i marts dokumenteret, hvordan hverdagen under pandemien udfolder sig for os alle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...