Gung-Ho er en fem kilometer lang oppustelig forhindringsbane for børn og voksne. Arkivfoto: Lars Pauli
Det sker

Du kan løbe, klatre og rutsje: Gung-Ho vender snart tilbage

Forhindringerne minder om kæmpestore hoppepuder, og både store og små kan være med

13. juni 2019 kl. 09:38

AALBORG: Det handler om at have det sjovt, når forhindringsløbet Gung-Ho med start og mål på Racing Arena Aalborg på Skydebanevej vender tilbage. Det oppustelige forhindringsløb er på fem kilometer, og du kan løbe, klatre og rutsje, mens du selv sætter tempoet.

Ved Gung-Ho er der plads til både børn og voksne på forhindringerne, der mest minder om kæmpestore hoppepuder.

Starten går snart til Gung-Ho i Aalborg. Foto: Gung-Ho Danmark

I modsætning til de fleste andre forhindringsløb kræver Gung-Ho hverken råstyrke eller rigelige mængder mudder, der skal besejres. Og deltagerne slipper for at skulle igennem vand, ekstreme højder og steder, der kan gøre selv den stærkeste viking mørkeræd.

- Du behøver ikke at være en sej viking, der kan kaste dig i mudder og løbe uden vand og drikke i mere end et døgn. Og ingen rynker på næsen, hvis du har for mange kilo på sidebenene, siger Christian Thomsen, daglig leder hos Basic Events Scandinavia, der også står bag Color Run, der tidligere er blevet afholdt i Aalborg.

Gung-Ho er ligesom Color Run et såkaldt Fun-Run, hvor fællesskabet er vigtigere end tidtagning og konkurrence.

- Det gælder om at finde sit indre legebarn frem, og vi er klar på at gentage sidste års succes her i Aalborg. Sammen med Aalborg Events vil vi vise både børn og voksne, at de kan have det sjovt, mens de træner, siger han og opfordrer deltagerne til at lade uret bliver derhjemme, når de skal prøve den bløde forhindringsbane.

Gung-Ho foregår den 22. juni med start og mål i Racing Arena Aalborg fra kl. 10-14 og afvikles i samarbejde med Aalborg Events og Racing Arena Aalborg.

Annonceret indhold

Nyeste