Marcus Delfer guider dig til begivenheder de kommende dage

AALBORG: Weekend, weekend, weekend. Sikken fryd for sjælen.

Nogen foretrækker bare at ligge på langs og ikke foretage sig en hujende fis, mens andre ser frem til at få sig en på opleveren. Det kan gøres på mange forskellige måder, og nogle gange er hyggen i højsædet, andre gange må det gerne være intenst og medrivende. Vi har samlet tre økonomisk overskuelige muligheder til din weekend, hvad enten du er til sport, musik eller et godt gammeldags spil bingo.

Rigtig god weekend!

Fredag: Kamp på isen

Så er der igen gang i Metal Ligaen, hvor Aalborg Pirates er kommet godt fra start med to sejre, og selvom holdet har spillet en kamp mindre end mange andre i ligaen, har de allerede erobret førstepladsen.

Fredag aften bliver ikke nødvendigvis en let omgang. Rungsted Seier Capital er fortsat de regerende mestre, men har fået en noget sløj start på sæsonen med to nederlag. Det betyder, at sjællænderne vil kæmpe med næb og kløer efter sæsonens første sejr i den ordinære spilletid, lige så vel som Aalborg Pirates vil gøre alt for at holde på førstepladsen. Der er lagt op til en intens kamp på isen, så kom og støt op om byens hold.

Hvad - Aalborg Pirates mod Rungsted Seier Capital

Hvor og hvornår - Gigantium, Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Øst. Fredag kl. 18.30-22.00

Hvor meget - Billetter koster fra 40 kr. Og inkluderer en øl/vand

Lørdag: Gammelt guld til pladespilleren

Det danske vinylsalg har overhalet cd-salget med længder, men det udsagn dækker ikke alene nyudgivne plader.

Tæller man også salget af vinyler på brugtmarkedet, bliver det kun mere uoverskueligt - men det er også lige meget i denne situation. Nu på lørdag slår Nordkraft dørene op til den velkendte og majestætiske Pladebørs, hvor du både kan erhverve dig det nyeste nye musik, gamle klassikere, sjældne niche-oplag, plader, der koster lutten og plader, du (næsten) kan få smidt i nakken.

Hvad - Pladebørs

Hvor og hvornår - Kedelhallen, Nordkraft. Lørdag kl. 10-15.30

Hvor meget - Arrangementet er gratis

Marcus Delfer
Sæsonen går på hæld hos Street Food - på søndag er der dog bingo. Arkivfoto: Torben Hansen

Søndag: Søndagsbingo

Street Food-sæsonen går langsomt på hæld, så det handler om at få det sidste med, inden fyrtårnet går i vinterhi.

Det er der også god mulighed for at gøre den kommende søndag, når de inviterer dig med til søndagsbingo, hvor du traditionen tro har mulighed for at vinde forskellige præmier ad to omgange. De første numre trækkes kl. 15.30, hvorefter der spilles en time, og så starter en ny runde igen kl. 17. Pladerne kan købes i baren fra kl. 11.30, og du skal huske selv at medbringe brikker til at markere tallene, når de råbes op.

Hvad - Søndagsbingo på Street Food The Lighthouse

Hvor og hvornår - Skudehavnsvej 35-37, 9000 Aalborg. Søndag kl. 15.30-18.00

Hvor meget - Én plade 20 kr. Tre plader 50 kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...