Tilmeldingen til Band Battle 2020 er netop åben

AALBORG: Det kan godt være, at vi endnu ikke har bevæget os ind i det nye år. Men alligevel er dysten om at blive Nordjyllands bedste band og sangskriver 2020 allerede nu så småt i gang.

I dag, mandag, er tilmeldingen til forårets traditionsrige Band Battle på Skråen nemlig åbnet.

Og det bliver med mindre ændringer i konkurrencen. Man har for eksempel sat som ambition at komme noget mere ud i landsdelen, fortæller koordinator af musikdysten Mark Kühn.

- Det betyder, at vi rykker nogle af semifinalerne ud i Nordjylland - blandt andet til Maskinhallen i Frederikshavn og Østhimmerlands Ungdomsskole i Bælum, fortæller han og tilføjer, at man også lige nu arbejder på at komme til Nykøbing Mors.

Og Band Battle skal være meget mere end en konkurrence i 2020. Alle deltagerne vil nemlig i foråret kunne være med til workshops, foredrag og sociale sammenkomster.

- Generelt kan man sige, at det bliver mere procesorienteret denne gang. Det skal være sådan, at selv om man ikke vinder, så får man noget med derfra alligevel, siger Mark Kühn.

Dysten ender traditionen tro i den store Band Battle-finale på Skråen. Det sker 16. maj, hvor Årets Nordjyske Band 2020 og Årets Nordjyske Songwriter 2020 bliver kåret.

Deltagerne kæmper om en præmiesum på 80.000 kr. foruden en masse spillejob.

Du kan læse mere om Band Battle 2020, og hvordan du tilmelder dig, på Skråens hjemmeside. Man kan tilmelde sig frem til 17. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...