De kommende uger bliver det sidste lag asfalt kørt ud

AALBORG: Den har været usædvanligt længe undervejs, men nu skulle det være ganske vist - snart står Egnsplanvej fiks og færdig.

Først skal vi dog lige igennem nogle uger med asfaltarbejde.

- Anlæggelsen af Egnsplanvej har været i gang siden efteråret 2014, og vi ser nu frem til at få afsluttet projektet, så alle kan få glæde af den nye vej, som er et af de største projekter i kommunens historie, siger rådmand Hans Henrik Henriksen.

Asfaltarbejdet foregår over de næste tre uger fra uge 35 til uge 38. Asfalten bliver kørt ud både om aftenen og om dagen, og arbejdet bliver delt i etaper, for at genere trafikken mindst muligt.

Sådan ser planen ud:

Først i denne uge - inklusive onsdag - er der spærret fra den tidligere Mariendals Mølle motorvej og til det østlige rampekryds fra kl. 18.00-06.00.

Onsdag, torsdag, fredag - ligeledes i denne uge - spærres Egnsplanvej, inkl. Indkildeve fra det østlige rampekryds til Vissevej. Det foregår som natarbejde.

I næste uge spærres Vissevej fra Brådalvej ved Visse by til Egnsplanvej mandag nat. Egnsplanvej spærres fra Vissevej til Karlfeldts Allé, og strækningen er helt lukket i hele uge 36.

Fredag spærres Egnsplanvej fra Karlfeldts Allé til Hadsundvej i dagtimerne.

I uge 37 spærres Egnsplanvej, inkl. Hadsundvej, fra Karlfeldts Allé til Hadsund Landevej - Strækningen er helt lukket mandag, tirsdag og onsdag. Der vil være adgang for cyklister langs Hadsundvej i hele perioden.

Trafikken bliver afviklet via lysregulering på Hadsund Landevej - onsdag, torsdag og fredag. I uge 37/38 spærres Karlfeldts Allé, Zeusvej og Vissevej i dagtimerne - fredag uge 37 samt mandag, tirsdag og onsdag uge 38.

Kommunen tager forbehold for ændringer i afspærringsplanen på grund af vejret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...