Du skal skynde dig, hvis du vil nå at købe de lækre flødeboller og kager i caféen

AALBORG: Det er en epoke der slutter, når La Bonta i Gravensgade lukker.

Siden 2004 har du kunnet nyde de lækre kager, brød og flødeboller i caféen, der begyndte i nummer 7 og siden flyttede i større lokaler i nummer 1B. Men nu er det slut, i morgen onsdag 11. maj, er sidste åbningsdag.

Tina Larsen
De populære flødeboller forsvandt hurtigt her tirsdag eftermiddag, men bare rolig - nye forsyninger er klar igen i morgen. Foto: Tina Larsen

- De seneste tre-fire år har vi haft en hård periode, hvor det har været op ad bakke at drive caféen, siger Christian Hansen, der ejer La Bonta sammen med Niels Rynkeby.

- Det skyldes både corona, og at det er blevet sværere at drive café i midtbyen nu, hvor udbuddet er meget større, end da vi åbnede.

Christian Hansen og hans hustru Tine, der bestyrer caféen, har haft en arbejdsuge på 60 timer.

- Det vil kræve endnu mere tid, hvis caféen skal blive en god forretning igen. Og vi er ikke klar til at lægge flere timer her, vi har nået en alder, hvor vi også gerne vil slappe lidt mere af, siger 59-årige Christian Hansen.

- Vi vil gerne have mere tid til vores venner og familie nu, og mulighed for at se vores børn og børnebørn noget mere, de bor alle i København.

Han understeger, at det har været nogle dejlige år i Gravensgade.

- Vi kommer til at savne både vores fantastiske kunder og fantastiske medarbejdere rigtig meget. Så det er da med vemod, at vi lukker, men det kan ikke være anderledes, siger Christian Hansen.

- La Bonta har altid været en virksomhed, der tager socialt ansvar, og vi har blandt andre ansat personer med forskellige udfordringer. Vi har alle været rigtig glade for at arbejde med de unge, og det er noget af det, vi kommer til at savne allermest: At se vi kan være med til at gøre en forskel.

Med lukningen i morgen er det samtidig et farvel til hele forretningen La Bonta, da afdelingerne i Svenstrup og Hjørring heller ikke er åbne mere.

Mens hans hustru, der er uddannet bogholder, nu skal finde ud af, hvad hun gerne vil, har Christian Hansen allerede fået nyt job på Svinkløv Badehotel.

- Jeg har arbejdet der som bager en måned nu, og det er en fantastisk arbejdsplads med de samme værdier som her hos os, siger han.

Hvis du vil nå at besøge La Bonta i Gravensgade, så er det sidste chance i morgen, hvor åbningstiden er fra klokken 7.30 til 17.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...