Butikschef Malene Tinggaard og optiker Maisson Hamid byder velkommen inden for i brilleforretningen. CrossEyes Aalborg ligger i Nørregade 2A.
Livet her

Efter 29 år som frisør: Nu er Malene ny butikschef

20. november 2022 kl. 12:16

AALBORG: - Jeg har følt mig hjemme fra dag 1, fortæller Malene Tinggaard om sit jobskifte til butikschef i CrossEyes Aalborg. 

Efter 29 år i frisørbranchen skulle der ske noget nyt, og det faldt sammen med, at CrossEyes stod og manglede en ny butikschef til butikken i Nørregade. Den tidligere butikschef, Jette Raal, gik på efterløn, og det blev Malene, der overtog faklen.

- Hvis man kan sælge shampoo, kan man også sælge briller. Briller er også mode – det er et smykke, du bærer hver dag, så det handler om, hvad der klæder dig. Det er jeg god til, for jeg har set på kunder og ansigtsformer hele min frisørkarriere, fortæller Malene.

På trods af brancheskiftet har Malene aldrig været i tvivl om, at hun skulle fortsætte med den tætte kontakt med kunderne, for det er klart det mest motiverende ved at stå op om morgenen:

- Jeg elsker nærheden til kunderne. Og at jeg nu kan hjælpe dem med noget så vigtigt som deres syn, det er fantastisk, siger hun.

Annonceret indhold

Nyeste