Vinforretning vil udvide med salg af charcuteri og oste

AALBORG: Kører du jævnligt ad Hobrovej, har du de seneste måneder på nærmeste hold kunnet følge med i byggeriet af en stor rød blok på hjørnet af Vestre Allé.

Efter knap halvandet år med støv og byggeaktivitet er hegnet nu væk, og den markante bygning er færdig. Det betyder, at Vin & Vin på mandag, 1. november, igen kan åbne på deres vanlige adresse - men nu i helt nye lokaler.

- Nej, det er på ingen måde et byggeri, vi har kunnet holde skjult, siger Martin Andersen, der sammen med Troels Kamstrup ejer vinforretningen.

Katrine Schousboe
Vin & Vin har selvfølgelig et bredt udvalg af vin, men også f.eks. specialøl og lækkerier som gourmet-romkugler. Foto: Bente Poder

Han glæder sig til at tage de nye rammer i brug, for butikken er bygget til formålet, og der er tænkt mange tanker i forhold til at gøre den så god og indbydende for kunderne som muligt.

- Vi har blandt andet gjort det nemt at komme herind. Vi har lavet gode adgangsforhold helt ude fra parkeringspladsen, så man kan komme ind uden at skulle over et eneste trin, forklarer han.

Interiøret er også lavet til stedet, og der er indbygget hi-fi, som skal sørge for en behagelig og afslappet stemning. I det hele taget skal det være en oplevelse at besøge vinforretningen, der udover et stort udvalg af vin også har et bredt udvalg af spiritus, specialøl, chokolade og gourmet-romkugler.

- I vores nye smage-afdeling har vi fået plads til 36 siddende personer, sådan at vi kan lave flere events og smagninger, forklarer Martin Andersen.

Katrine Schousboe
Det markante byggeri på hjørnet af Hobrovej og Vestre Allé har været undervejs i næsten halvandet år. Foto: Bente Poder

Får eget navn

Men nyhederne stopper ikke her. For den største er måske i virkeligheden i vente. I det nye år er det nemlig planen, at Vin & Vin skal have en lille ny - i form af en selvstændig butik, der skal sælge et større udvalg af charcuteri og oste.

Men lige nu er det svært at få de kølediske og andet udstyr, der skal bruges, og samtidig skal der ansættes personale til at håndtere den nye butik, derfor må planerne vente nogle måneder.

- Det bliver ret stort. Det er tænkt som en hel butik i butikken og med selvstændigt navn, fortæller Martin Andersen.

Katrine Schousboe
Udvalget af delikatesser vil bare blive større, når Vin & Vin i løbet af næste år får en butik i butikken, der skal sælge blandt andet charcuteri og ost. Foto: Bente Poder

Den endnu ikke navngivne forretning får et udvalg af blandt andet oste, pølser, oliven og sandwiches, ligesom man vil kunne få en kop kaffe to-go.

- Vi har i hvert fald købt en rigtig god maskine til det, for vi tror meget på, at der er et marked for os i områdets arbejdspladser og f.eks. sygehuspersonalet, siger han.

Martin Andersen har været selvstændig vinhandler i 20 år og har flere gange skiftet et butikslokale ud med et andet. Hver gang et større. Senest har Vin & Vin boet i midlertidige lokaler på den anden side af vejen, mens byggeriet stod på. Men med de helt nyt rammer på hjørnet af Hobrovej og Vestre Allé, vurderer vinhandleren, at der kommer til at gå en rum tid, før han igen skal overveje at pakke flyttekasser.

- Ja, her tænker jeg, vi kan være i mange år.

Vin & Vin fejrer åbningen i de nye lokaler hele den kommende uge. Der vil være forskellige former for aktiviteter i form af demonstrationer af og smagsprøver på f.eks. gin, whisky og rom.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...