Iværksætterne er klar til næste skridt i deres virksomhedseventyr og ser frem til åbningen i København. PR-foto
Shopping

Efter investering i Løvens Hule: Nu åbner Errant i København

Se her, hvor og hvornår du kan købe de populære sneaks i butikken i hovedstaden

27. april 2022 kl. 16:54

AALBORG: Det er kun gået en vej, siden Errant fik en investering i Løvens Hule - og det er fremad. Og det endda i højt tempo for de tre iværksættere bag skobrandet, der fik investor Christian Arnstedt med ombord i programmet på DR i begyndelsen af marts.

Allerede dagen efter var interessen for Errant og deres sneaks enorm på både webshoppen og i butikken i Bredegade, og nu kan vi fortælle, at næste skridt er endnu en fysisk butik - denne gang i København.

- Det har altid ligget i baghovedet, at vi gerne vil åbne fysiske butikker, og nu passede det hele pludselig sammen, siger Christian Fuglsang, der stiftede Errant sammen med Rasmus Lund og Mads Frederiksen for to år siden.

- Vi kan mærke stor effekt efter Løvens Hule, der er stadig meget hype omkring vores brand. Samtidig er det vores drøm at åbne butikker som supplement til webshoppen - og så dukkede muligheden op i de rigtige lokaler til den rigtige pris. Og frem for alt så tror vi på, at der er et marked for vores sko i København.

Christian Fuglsang lægger ikke skjul på, at virksomheden, der har langt størstedelen af sit salg online, har fået noget af et boost efter Løvens Hule.

- Investeringen har enorm betydning for os, for vi er jo stadig en lille virksomhed. Men man kan sige, at vi springer et år over i regnskabsår, så vi allerede nu er i gang med at indfri nogle af de mål, vi havde sat for år tre eller fire, siger Christian Fuglsang.

I København åbner Errant som en del af en forretning, der i forvejen huser Messyweekend, der sælger solbriller samt Copenhagen Cartel, der især er kendt for sit bæredygtige badetøj.

De tre iværksættere bag Errant designer selv deres sneaks, som de sælger fra deres webshop samt den fysiske butik i Bredegade her i Aalborg - og snart altså også i København, hvor adressen er Nikolaj Plads 26.

Errant åbner 1. maj på Nikolaj Plads 26 i København K og fejrer det med reception 5. maj, hvor der vil være dj, drinks og selvfølgelig gode tilbud.

Annonceret indhold

Nyeste