Frederik Kjær glæder sig til at byde sine gæster velkommen i caféen. Foto: Lasse Sand
Mad & Drikke

Efter måneders ventetid: Nu genåbner café i gågaden

Cafeen slår dørene op ved centralt torv - og der er gratis kage til de første 300 besøgende

29. august 2019 kl. 11:49

AALBORG: Nu sker det lige om lidt; i morgen, fredag 30. august, åbner Baco igen - nu i nye lokaler i Nørregade 1 ved Bredegade Torv.

Konceptet er det samme som tidligere med kaffe og bagels på menukortet - nu dog i større udvalg end tidligere, da cafeen lå i Vesterå.

Det er her på hjørnet af Nørregade, du finder Baco. Privatfoto

Det var helt tilbage i marts, at Baco version 1 lukkede med ambitionen om snart at åbne i nye og større lokaler. Men flytningen har været brolagt med udfordringer i forhold til at finde nye lokaler og istandsættelse.

Så det er en lettet ejer, Frederik Kjær, der nu er klar til at slå dørene op.

Du kan slå dig ned her i Baco fra i morgen, fredag. Foto: Lasse Sand

- Vi er glade for, at vi nu kan åbne Baco igen, og det bliver med gratis kage fra Guldbageren i Vestbyen til de første 300 besøgende, siger han, der ejer cafeen sammen med Emil Kjær.

- Mine forventninger er høje, vi har et godt koncept, men vi havde brug for flere siddepladser, hvis vi skal gøre det ordentligt. Vores idé fortjener mere kærlighed, og derfor er vi flyttet.

Frederik Kjær håber, at konceptet på sigt kan udvide sig til andre byer.

- Visionen er at gøre Baco til en kæde. Nu finpudser vi konceptet, og hvis det som forventet kommer til at køre godt her i Aalborg, vil vi kigge andre steder hen.

Sammen med kaffe og bagels byder Frederik og Emil Kjær også på en særlig Baco-kage fra på lørdag, som Guldbageren i Vestbyen står bag. Foto: Lasse Sand

Der er 30 siddepladser i cafeen, og i forbindelse med åbningen stiger prisen på kaffe og bagels fra 20 til 25 kroner, men man kan købe rabatkort så prisen stadig er 20 kroner.

Baco åbner fredag 30. august klokken 10.

Annonceret indhold

Nyeste