I over tre år har Sofie Ellegaard drevet den lille butik i Fyensgade 18, nu kommer der med ombygningen ekstra fokus på kaffe og lækkerier i den nye kaffebar

AALBORG: I Butik Gejst finder man alt fra upcoming design, kjolebyttehandel til retrofund, og nu kommer der endnu mere fokus på kaffeoplevelser i den nye kaffebar efter genåbningen. Fredag 19. oktober fejres det sammen med butikkens tre et halvt års fødselsdag blandt andet med gratis kaffe fra klokken 10-12 og rabatter i butikken.

Kaffe med mere

I forbindelse med åbningen af den nyindrettede butik og kaffebar lancerer Butik Gejst et udvalg af egne lækkerier.

- Jeg har fået de skønneste kaffer, theer og sirupper som både kan nydes i kaffebaren såvel som to-go eller købes med hjem, fortæller hun.

I kaffebaren kan man desuden nyde de berømte håndlavede flødeboller fra Thy, p-tærter og andre søde lækkerier.

Med ombygningen har Butik Gejst fået ekstra fokus på kaffe i den nye og større kaffebar, der inviterer til kaffeoplevelser.

- Jeg maler selv de kaffebønner, som jeg bruger i kaffebaren. Derfor er det nærliggende at tilbyde, man foruden hele bønner også kan købe friskmalet kaffe, så man kan nyde den skønne smagsoplevelse derhjemme, siger hun.

Kaffebønnerne kan formales på butikkens nye vintage kaffemølle. Privatfoto

En butiksoplevelse med Gejst i centrum

Butikken er en blanding af alle de ting, som Sofie Ellegaard selv finder spændende. Der er forkælelse i alle former lige fra finurligt design og kunst, retro og second hand, til delikatesser og lækkerier.

- Jeg elsker at finde nye spændende designere, gå på opdagelse på loppemarkeder, kombinere nyt og gammelt, opsnuse lækre delikatesser og specialiteter, siger hun.

Butikken er hele tiden under forandring, hvor nyt kommer til og andet ryger ud.

- Jeg justerer hele tiden konceptet og prøver ting af for at se, om det virker. Jeg har oplevet stor interesse for kaffebaren og derfor vælger jeg nu at udvide med flere siddepladser og et spændende udvalg af egne kaffer og theer, fortæller hun.

De nye kaffebønner, theer og sirupper kan både nydes i kaffebaren eller købes med hjem. Privatfoto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...