Aalborg Teater skal bruge ti børn til "Et Juleeventyr"

AALBORG: Til årets store familieforestilling på Aalborg Teater "Et Juleeventyr" skal teatret bruge 10 børn i alderen 7 - 12 år, to hold med 5 børn på hver. Børnene skal spille hver anden aften.

Har man en lille skuespiller gemt i maven, og er i alderen 7 - 12 år, og har man mod på og lyst til at prøve kræfter med teater, så kan man se på Aalborg Teaters hjemmeside, hvordan man tilmelder sig audition.

Der er audition lørdag 18. august, og sidste frst for tilmelding er 6. august.

"Et Juleeventyr" er den fantastiske historie om Scrooge, der hader jul, mennesker og livsglæder. Scrooge er en gnier og en ond chef, der ikke under sine ansatte noget. Han vil nemlig hellere spare pengene til sig selv. Og på juleaften viser det sig, at medarbejderne både forventer at få fri og ovenikøbet modtage ekstra betaling. Det er og bliver noget fjol, mener Scrooge, og sender dem sent og halvsultne hjem.

Men så hjemsøges Scrooge af tre ånder - fortid, nutid og fremtid, og de tager ham med på en rejse, hvor han ser, lærer og forstår, at intet menneske er alene, og at vi er henvist til at hjælpe hinanden. Ikke mindst med at sikre alle en glædelig jul, med frihed og lidt ekstra i posen.

Scrooge spilles af Niels Anders Manley, og derudover medvirker blandt andre Ena Spottag, Lars Topp Thomsen, Christian Gade Bjerrum, Nanna Skaarup Voss, Jørgen W. Larsen og Kathrine Høj Andersen.

Forestillingen iscenesættes af Kjersti Haugen og scenografien skabes af Leiko Fuseya.

Et Juleeventyr har premiere 14. november og spiller frem til 22. december.

Prøverne på forestillingen starter 24. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...