Issalget skal skydes i gang inden påsken, fortæller indehaveren

AALBORG: Lokalerne ved siden af Zizzi på Bredegade 10 har stået tomme, siden Enhedslisten lukkede deres valgbutik efter kommunalvalget i 2021.

Gennem butiksfacaden kan man nu se caféborde, stole og flag. Bagerst i lokalet står en køledisk med logoet fra 'Ny Lundgård Ismejeri', og en af indehaverne bag ismejeriet, Martin Sidenius Sørensen, kan nu afsløre, at virksomheden åbner en butik i Aalborg.

Faktisk er det den første af sin slags, da det økologiske ismejeri indtil nu kun har solgt sine produkter fra Ny Lundgård udenfor Randers og hos udvalgte forhandlere.

- Vi synes bare, at det er et interessant marked og et godt sted at starte, siger Martin Sidenius Sørensen.

Han er ejer af Ny Lundgård Ismejeri sammen med Bjørn Nielsen og Maj-Britt Kjær Sørensen. Sidstnævnte har adresse i Vestbjerg, og derfor var Aalborg det oplagte sted at udvide for partnerne.

Åbning på lørdag

Selvom der fortsat mangler lys i lokalet og økologisk is i køledisken, så åbner ismejeriet allerede sin butik på lørdag 9. april.

Højsæsonen for issalg starter nemlig allerede omkring påsken, fortæller indehaveren.

- Vi er fortsat i gang med at få de sidste aktiviteter på plads i forbindelse med åbningsdagen, men vi håber på, at vi kan melde noget ud i morgen, siger Martin Sidenius Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...