Textur-lokalerne skulle ikke stå tomme længe. Nu er Emil rykket ind

AALBORG: Med erfaring fra michelin-restauranter i København kommer der snart en fiskerestaurant, hvor Textur tidligere holdt til ved Gåsepigen.

Emil Thaarup på 26 år rykker ind og laver en decideret fiskerestaurant med fokus på fisk og skaldyr.

- Stilen bliver skarp og præcis med fokus på de mest friske og bedste fisk, skaldyr og grøntsager, man kan opdrive, siger Emil Thaarup, hvis far er fiskeeksportør fra Strandby.

- Han vil være på fiskeauktionen og stå for indkøbet af råvarerne.

På Vesterbro vil der være et smalt menukort med enten tre eller syv retter inklusive et hav af snacks.

- Jeg har taget inspiration med mig fra Studio, der var et meget skarpt og præcist køkken. Køkkenchefen Christoffer Sørensen har inspireret mig meget til at bruge asiatiske elementer i retterne, der dog ikke bliver overdynget med råvarer. Det er produkterne, der skal bære det, siger Emil Thaarup, der er udlært fra Restaurant Applaus her i Aalborg.

Jakob Kanne Bjerregaard
Samme borde og stole vil være at finde i Restaurant Emil. Foto: Henrik Bo

Selv om det bliver en fiskerestaurant, vil det dog stadig være muligt at lave retter med kød, hvis gæsten ønsker det.

- Jeg elsker at være ude blandt gæsterne, og det synes jeg også, at kokke skal være. Det skal være synligt, og hvis gæsten ønsker det, så laver vi gerne noget andet, siger den nybagte køkkenchef.

Restaurant Emil åbner midt i august, og indtil da skal der males og skiftes lamper.

- Jeg beholder lidt af stilen fra Textur og giver restauranten et personligt præg, lyder det fra den nye restaurantejer.

Restaurant Emils adresse bliver Vesterbro 65 i Aalborg.

Link til facebook

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...