Udbuddet af frø var sløvt, og det ville Emil Nissen gøre noget ved.
Livet her

Emil spottede et hul i markedet: Nu sælger han Danmarks billigste frø

To kammerater slog straks til, da en mulighed bød sig

28. juli 2022 kl. 20:05

AALBORG: Hvad gør man, når man opdager et hul i markedet?

Man starter sin egen virksomhed og fylder hullet ud.

Det var i hvert fald Emil Nissens tanke, da han sammen med en kammerat fandt ud af, at efterspørgslen på frø, man planter i sin køkkenhave, var voldsomt stor.

Samtidig opdagede de, at udbuddet af frø haltede. Prisen på frø i de fysiske butikker var høje, og mulighederne for at købe online var små, fortæller 24-årige Emil Nissen.

- Vi tænkte, at dét kunne vi gøre meget bedre.

Prisen på alle poser med frø er 10,95 kroner.

- Og faktisk er vores frø 60 til 70 procent billigere i forhold til frøene i supermarkeder eller nogle af de kendte plantebutikker, tilføjer han.

Sæsonen for frø er fra januar til marts, og fordi webshoppen blev sat i gang i begyndelsen af marts, havde kammeraterne ikke de store forventninger til salget af frø.

- Vi tænkte, at hvis vi bare kunne få et par ordrer, så ville vi være glade, fortæller Emil Nissen.

Realiteten fik dem til næsten at tabe kæben.

- I løbet af den første måned fik vi 400 ordrer, hvilket var meget mere, end vi havde turdet håbe på. Det endte med, at shoppen har været nede i tre ugers tid, fordi der har været udsolgt af de mest populære frø.

Læs hele artiklen på Nordjyske.dk og bliv klogere på, hvorfor Emil Nissen kan sælge så billige frø, og hvordan virksomheden Bland Selv Frø fik drømmestarten.

Annonceret indhold

Nyeste