Nordjyske Madfestival inviterer på en helt særlig oplevelse for madnørder

AALBORG: Er du et rigtigt madøre? Så kender du helt klart godt til konceptet omakase, og du behøver slet ikke nogen forklaring på, hvad Bocuse d'Or egentligt er.

Har du alligevel brug for en opfrisker, så er Bocuse d'Or verdensmesterskabet for kokke, og en omakase er helt speciel madoplevelse, hvor kokken vælger retterne - ordet er selvfølgelig japansk.

Og netop dét - en omakase af en dansk Bocuse d'Or vinder kan du opleve til Nordjysk Madfestival, som løber af stablen fra 25. august til 4. september.

Smag Kenneth Hansens vinderret

I 2019 vandt Kenneth Hansen, der til dagligt er køkkenchef på Svinkløv Badehotel, det fornemme uofficielle verdensmesterskab for kokke. Selve menuen, som Kenneth Hansen præsenterede til mesterskabet, er kun blevet smagt af dommerpanelet, men helt eksklusivt kan du nu opleve en version af én af Bocuse d'Or retterne. Hvilken ret der helt specifikt er tale om, er en overraskelse.

Udover Kenneth Hansen der tryller med sin verdensmesterskabsret i køkkenet, bliver du forkælet af Vinh Q. Du, der står bag den anmelderroste omakase på Restaurant Fusion. Her får du fem retter, som Vinh har udvalgt til aftenen.

Der er selvfølgelig heller ikke sparet på vinen til sådan en aften, og her skal der smages på vine fra Sigurd Müller udvalgt af Ib Bergkjær, der er aftenens sommelier. Som om det ikke var nok, vil vinene blive serveret i glas fra Riedelglas fra Vinspecialisten udvalgt af Allan Madsen, og aftenen værter vil dele deres viden om vin og samspillet mellem vin og glas med jer i løbet af aftenen. Der er altså for alvor lagt op til en aften i feinsmeckerens tegn.

Omsætningen går til Nordjysk Madfestival

Omsætningen til den helt særlige aften på Restaurant Fusion går til velgørenhed, fortæller Sarah Kruse, der er arrangøren bag Nordjysk Madfestival.

- Omsætningen går nemlig til madfestivalens øvrige aktiviteter, fortæller Sarah Kruse, og pengene går til at kunne lave gratis arrangementer i løbet af madfestivalen.

Donationen gør det derfor muligt at lave arrangementer for et bredere publikum, hvor alle kan være med.

- Og på den måde kommer det donationen alle nordjyder til gode, forklarer Sarah Kruse.

Hvad: Omakase med særlig Bucose d'Or-inspireret vinderret af Kenneth Hansen

Hvor: Restaurant Fusion, Strandvejen 4

Hvornår: Onsdag d. 31. august fra kl. 18.00

Prisen for hele herligheden med seks retter inkl. vinmenu ligger på 1895 kroner pr person. Du kan booke din billet via Nordjysk Madfestivals hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...