Spansk restaurant laver pop-up i Aalborg

AALBORG: En aften i Sydspanien med seks retters menu. Det lyder lækkert, og det kan lade sig gøre uden at tage væk fra Aalborg. Det anerkendte spanske vinhus og restaurant Señorío de Nevada fra Granada i Sydspanien kommer nemlig til Aalborg 12.-14. april og laver pop-up restaurant på Restaurant D’Wines.

Chefkokken på restaurant Señorío de Nevada, Javier Lozano, souschefen Alejandro Urquiza, og ejer af Señorío de Nevada restaurant og vinhus Antonio Gimeno har sammen udarbejdet en seks retters sydspansk menu inkl. vin fra deres egen vingård, som serveres 12.-14. april på D’Wines.

- Vi vil gerne tage middelhavslandenes køkken med til Aalborg med fisk og kød og produkter fra den samme spanske jord, hvor også vores vin gror, siger Antonio Gimeno, ejer af Señorio de Nevada.

- Señorío de Nevada er ikke et hvilket som helst vinhus. De har også en restaurant, hvor der laves mad til de kendte og ukendte. De har blandt andet serveret mad for kendte sangere, kongelige, ministre fra den spanske regering, medlemmer fra det andalusiske regionsråd, personer fra kendte europæiske virksomheder, fortæller Kristian Ishøy, direktør, for Restaurant D’Wine

- Det bliver en fuldstændig banebrydende og en unik madoplevelse i Aalborg, lover Kristian Ishøy.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...