Mad & Drikke

En bid af Japan

Fra på mandag kan du træde ind i et lille stykke Japan, når Okaeri Café og Take Away slår dørene op på Boulevarden 6.

04. januar 2018 kl. 20:49

AALBORG: Der oser af god stemning og godt til ganen indhyllet i duften af blommelikør ved aftenens reception. Der er lagt op til den helt store oplevelsespalette og autensitet for cafeens gæster, lover ejer, Mayu Kamiya.

- Okaeri er en oplevelsescafe, hvor jeg blandt andet vil afholde forskellige workshops a la lær at lave sushi, teceremonier og foredrag. Det skal være som at "komme hjem til Japan", som også cafeens navn antyder. Okaeri betyder nemlig "Velkommen hjem".

Maden er Japansk, traditionel og utraditionel, i kategorien japansk hverdagsmad. Du kan blandt andet få serveret kylling svøbt i soya med kartoffelsalat og edamamebønner og sushien tilberedes og serveres på en lidt anden måde, end du er vant til.

Kylling a la Okaeri. <i>lasse sand</i>

Menuen kan både nydes i cafeen eller som take away.

- Maden er lavet fra bunden, og det er vigtigt for mig, at råvarerne så vidt muligt er økologiske og lokale. Mine gæster får en japansk madoplevelse i autentiske omgivelser.

Det bliver japansk på alle tangenter, hvis det står til Mayu Kamiya, der gerne vil udvide med Karoke-bar i kælderen, så folk både kan få stillet sulten og syngetrangen. Hvornår det bliver ved hun endnu ikke.

Først og fremmest gælder det om at få alkoholbevillingen i hus, så hylderne kan fyldes med Sake og blommelikør. Skulle du have lyst til at købe en bid af Japan med hjem kan du også erhverve dig både Japansk slik og Pokémon.

Pokémon på hylderne. <i>lasse sand</i>

Annonceret indhold

Nyeste