Der er plads til 1500 deltagere og 2500 tilskuere ved eventet i Gigantium. Arkivfoto
Det sker

En haj til Counter Strike: Så stor er pengepræmien til e-sportsevent

Når Geeks Gone Wild vender tilbage til Gigantium i januar bliver det vildere end tidligere

16. november 2018 kl. 13:45

Med en førstepræmie på 100.000 kr. og en samlet præmiesum på 180.000 kr., er der al mulig grund til at være hurtig på tasterne, når LAN- og e-sportseventet Geeks Gone Wild vender tilbage til Gigantium i januar.

Det er den 24. udgave af Geeks Gone Wild, der finder sted til januar. Arkivfoto

De mange penge bliver uddelt til vinderne af en stor Counter Strike-turnering - CS: GO. Her skal fire inviterede hold kæmpe mod fire hold, der findes gennem åbne kvalifikationer i en A-turnering om førstepræmien. Herudover bliver der også holdt en åben CS: GO-turnering, hvor alle deltagere til arrangementet kan være med.

– Det har været et vildt år, siden vi første gang slog dørene op til Geeks Gone Wild i Gigantium. Vores event er blevet taget rigtig godt imod, og vi har kunnet levere, hvad vi lovede, så til det kommende event i januar 2019 vil den få endnu mere gas, siger Lasse Kjær, der er hovedarrangør for Geeks Gone Wild.

Der er store præmier på spil i næste års udgave af Geeks Gone Wild. Arkivfoto

E-sportseventen finder sted i Gigantium 25.-27. januar 2019. Det er 24. gang, at Lan Team Nord står bag arrangementet - men blot anden gang, at det bliver holdt i Giganium. Der bliver plads til 1.500 LAN-deltagere, og samtidig er der 2.500 tilskuerpladser foran scenen.

Annonceret indhold

Nyeste