Når Geeks Gone Wild vender tilbage til Gigantium i januar bliver det vildere end tidligere

Med en førstepræmie på 100.000 kr. og en samlet præmiesum på 180.000 kr., er der al mulig grund til at være hurtig på tasterne, når LAN- og e-sportseventet Geeks Gone Wild vender tilbage til Gigantium i januar.

Det er den 24. udgave af Geeks Gone Wild, der finder sted til januar. Arkivfoto

De mange penge bliver uddelt til vinderne af en stor Counter Strike-turnering - CS: GO. Her skal fire inviterede hold kæmpe mod fire hold, der findes gennem åbne kvalifikationer i en A-turnering om førstepræmien. Herudover bliver der også holdt en åben CS: GO-turnering, hvor alle deltagere til arrangementet kan være med.

– Det har været et vildt år, siden vi første gang slog dørene op til Geeks Gone Wild i Gigantium. Vores event er blevet taget rigtig godt imod, og vi har kunnet levere, hvad vi lovede, så til det kommende event i januar 2019 vil den få endnu mere gas, siger Lasse Kjær, der er hovedarrangør for Geeks Gone Wild.

Der er store præmier på spil i næste års udgave af Geeks Gone Wild. Arkivfoto

E-sportseventen finder sted i Gigantium 25.-27. januar 2019. Det er 24. gang, at Lan Team Nord står bag arrangementet - men blot anden gang, at det bliver holdt i Giganium. Der bliver plads til 1.500 LAN-deltagere, og samtidig er der 2.500 tilskuerpladser foran scenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...