Der skal kræses om kunderne i Pernille Ottesens nye salon

AALBORG: Trænger du til at få ordnet lokkerne med en klipning eller en farvning, så kan du med fordel lægge vejen forbi Sagavej i Gistrup.

Her åbner frisør Pernille Ottesen snart sin egen salon, Hairpo, hvor hun modtager både børn, kvinder og mænd.

28-årige Pernille Ottesen har arbejdet med frisørfaget i 10 år, når man medregner uddannelsesperioden, og hun har efter endt uddannelse været ansat i seks år hos Frisør Møller & Hertzberg i Løgstør.

Nu springer hun ud som selvstændig med egen salon i en tilbygning til en privatbolig på Sagavej i Gistrup.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at have min egen forretning, hvor jeg selv kan tilrettelægge arbejdet, siger Pernille Ottesen.

- Det bliver skønt at kunne give den service, jeg synes, der skal være, og skabe den atmosfære, som jeg selv godt kan lide i en frisørsalon, tilføjer hun.

Susanne Justsen
Pernille Ottesen åbner Hairpo 15. august. Foto: Lars Pauli

Hun er ikke i tvivl om, hvordan hun gerne vil have, at stemningen skal være i Hairpo. Hendes kunder skal først og fremmest føle sig velkomne, og så skal de opleve, at de bliver set og hørt. Derfor er det vigtigt for Pernille Ottesen, at hun og kunderne snakker det forventede resultat grundigt igennem, før hun går i gang med saksen.

- Folk skal gå fra salonen gladere, end da de kom, understreger hun.

- Folk får det jo tit bedre med sig selv, når håret bare spiller. Jeg elsker at være den, der hjælper dem med at få styr på det, siger den nye salon-ejer, der, udover en god snak, også er klar med en friskbrygget kop mokka til sine kunder.

- En god kop kaffe og et stykke et eller andet lækkert skal der være plads til - hvad enten det så er et stykke chokolade eller karameller, siger hun.

Den nye salon, Hairpo, tager imod de første kunder på Sagavej 7 mandag 15. august.

Susanne Justsen
- Folk skal gå fra salonen gladere, end da de kom, siger Pernille Ottesen. Foto: Lars Pauli
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...