Netto investerer én milliard kroner i et helt nyt forretningskoncept, som omfatter op imod 70 butikker fordelt over hele landet - og naturligvis også i Aalborg

AALBORG: Det vil nok være at stramme tingene en anelse for meget, hvis man nu siger, at en Netto-butik skal være lige til at sætte tænderne i og spise...

MEN - der er nok lidt om snakken, hvis man ellers skal tro det spritnye Netto-butik-koncept, som nu er parat til at blive udrullet over det ganske land.

For det korte af det lange er nemlig, at Netto-kæden her i løbet af 2019 åbner op imod 70 butikker med en helt ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt, grønt og nemme måltider.

Og Aalborg er naturligvis også med på den ny vogn, for også her efterspørger forbrugerne både det sunde og det nemme.

Torben O. Andersen
Bygningen ser måske ikke ud af så meget i dag, men medio 2019 bliver dørene slået op til en spritny Netto-butik, hvor der afsættes mere plads til bl.a. frugt- og grøntafdelingen, ligesom convenience-varer får deres helt egen sektion. Arkivfoto: Torben O. Andersen

For der bliver nemlig medio 2019 åbnet en spritny Netto-butik på Hobrovej 446 i Skalborg, som altså siger goddag til fremtiden med f.eks. et moderniseret forretningslook og et fornyet og anderledes varesortiment.

Filosofien er, at butikkerne så at sige skal løfte hele indkøbsoplevelsen, og de vil komme til at adskille sig fra en typisk Netto, idet indretningen er markant anderledes samtidig med, at musikken i butikken og medarbejdernes tøj opdateres.

Det skal således være nemmere at finde rundt i de nye koncept-butikker, og der afsættes mere plads til bl.a. frugt- og grøntafdelingen, ligesom de såkaldte convenience-varer får deres helt egen sektion, da sundhed og let tilgængelighed er to vigtige områder for forbrugerne.

Landedirektør for Netto Danmark, Brian S. Broe, oplyser, at man investerer én milliard kroner i de nye butikker.

Han fremhæver, at man vil kombinere lave priser med en lækkerhed, som man ikke hidtil har forbundet med discountbutikker.

Brian S. Broe:

- Vi skaber fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...