Antiquis er kendt for at sælge design og retro på nettet - og så har ejeren et helt særligt blik for det skøre, sjove og skæve

AALBORG: Hvem havde lige set det komme - muligheden for at købe en tiger eller to zebraer med hjem til dagligstuen? Nok ikke de fleste, men Gustav Theilmann har et helt særligt blik for at finde det, der stikker ud til sin webshop Antiquis. Her finder du i forvejen masser af design og retro.

Her kan du se Gustav Theilmanns egen liste over det mest specielle, han har solgt.

Den gyldne tiger

Tina Larsen
Interessen for tigeren var stor - også på sociale medier, da vi skrev om den her på aalborg:nu. Foto: Gustav Theilmann

Seneste hit fra Gustav Theilmanns skarpe blik er den udstoppede, gyldne tiger. Udstoppede tigere er i sig selv meget sjældne - og denne er endnu mere sjælden, da det er en “Golden Tiger”, fortæller han. Den gyldne pels er forårsaget af et recessivt gen, ligesom der også findes hvide og sorte tigre. Certifikat medfulgte - og den var død af naturlige årsager.

Postmand Per

Tina Larsen
Hvem er ikke vild med ham her - og hans lille kat Emil? Foto: Gustav Theilmann

I en helt anden boldgade finder vi ham her - Postmand Per der er evigt populær, både med og uden sin lille kat Emil. Der var stor interesse for bilen som kan vippe frem og tilbage - som man også kender fra andre figurer, der står foran den lokale købmand eller andre butikker.

De to zebraer

Tina Larsen
De to, fine zebraer blev noget af et tilløbsstykke, og de var solgt i løbet af kort tid. Foto: Gustav Theilmann

De to her var der for alvor rift om, og de var da også solgt ret hurtigt - ikke mindst fordi de hører til de absolutte sjældenheder. Som ved alle udstoppede dyr, Gustav Theilmann sælger, følger der certifikat med, så du blandt andet har bevis på, at dyrene er død en naturlig død.

Penis i teaktræ

Tina Larsen
Skulpturer finder du i mange former og farver. Foto: Gustav Theilmann

Den her penis i teaktræ endte hos Antiquis fordi den er anderledes og ikke lige noget, man ser i enhver reol. Da den blev sat til salg, gik det op for Gustav Theilmann, at en penis som skulptur måske stadig er lidt tabu. Han oplevede nemlig, at opslaget blev delt flittigt på sociale medier - men ingen kommenterede.

Billeder fra Burger King

Tina Larsen
Gustav Theilmann fremhæver maleriet her - og et lignende, han har solgt - fordi de repræsenterer et stykke historie fra Aalborg. Foto: Gustav Theilmann

Nostalgi kan altså også bare noget. For eksempel maleriet her, som har hængt på Burger King på Nytorv i tidernes morgen, og det blev da også solgt med det samme. Gustav Theilmann faldt for det, fordi han selv kan huske, da malerierne hang på væggen i burgerbaren - og fordi stilen fra 50'erne og 60'erne generelt passer godt ind i de øvrige ting, Antiquis sælger.

En helt særlig sofa

Tina Larsen
Blandt sine særlige fund nævner Gustav Theilmann også sofaen her, fordi der ikke er produceret så mange af den. Foto: Gustav Theilmann

Noget helt særligt og sjældent er den her “Globesofa” designet af Peter Opsvik i 80’erne for Stokke Møbler. Der skulle efter sigende kun være produceret 100 i verdenen, så det er noget af et samlerobjekt. Gustav Theilmann fortæller da også, at køberen netop samlede på Stokke, og at han ikke var alene om at være interesseret. Der kom mange henvendelser om sofaen.

Hvis du vil se mere af det, Gustav Theilmann falder for, så er der masser at gå ombord i på Antiquis på Instagram - "Antiquis_aalborg"

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...