Få taget hul på dit helse-nytårsforsæt på den blide måde

AALBORG: Du ville gerne have ført dit nytårsforsæt ud i den virkelige verden. Du har måske lovet dig selv, at 2021 er året, hvor coronakiloene skal smides, og bikiniformen m/k skal være klar til sommer. Men! Det er koldt, fitnesscentret er lukket, og cyklen er flad. Allerede nu virker det til, at dit nytårsforsæt kan skubbes til 2022. Inden du kaster håndklædet i ringen, er der dog hjælp at hente fra SIFA TV Bingo.

I disse tider kan det være godt lige at få rørt sig lidt. Især lige nu, hvor vi måske sidder lidt ekstra foran fjernsynet. Det skriver SIFA TV BINGO i en pressemeddelelse.

Træningsenheden Aalborg Kommune har i samarbejde med SIFA TV Bingo lavet 7 små 3 minutters indslag med seervenlig bingogymnastik.

Disse vil fremover blive vist hver tirsdag og torsdag i forbindelse med SIFA TV Bingo på dk4.

- Jeg kommer selv til at deltage i gymnastikken. Håndklædet er lagt frem, lyder det oplagt fra bingovært, Peter Skram.

Fysioterapeuterne Emma og Tommi viser to udgaver på samme tid. Så følger man den terapeut, der passer bedst til dagsformen.

- Der kommer til at være en siddende og en stående udgave. Så vælger man selv, hvilken sværhedsgrad man vil følge, fortæller Peter Skram.

- Vi syntes at det var i en super god ide. I disse lidt trælse tider hvor man bruger mere tid foran fjersynet, kan man godt have brug for at røre sig lidt mere, slutter Peter Skram.

Nu er der ingen undskyldning. Frem med pulsur, proteindrik og bankopladerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...