Hent lækkerier til påskebordet på det første af to årlige markeder i Kedelhallen

AALBORG: Der er en større og mere målrettet udgave af Fødevaremarked, der vender tilbage til Nordkraft på lørdag, 6. april.

Ved årsskiftet blev det besluttet at erstatte de månedlige markeder i Kedelhallen med et marked i henholdsvis foråret og efteråret mod til gengæld at gøre markederne lidt større.

- Vi har arbejdet for at skabe et større marked, hvor påsken er i højsædet. Mange af vores forhandlere tilbyder lokale produkter, som man hygge sig med i påskedagene – og som man ikke finder i et almindeligt supermarked, siger Mads Bang Pedersen, ledende koordinator i Nordkraft Event.

Og der bliver da også fyldt til sidste stand i hallen, når markedet åbner kl. 10. Godt 20 stadeholdere har meldt sig til at vise varer frem - herunder fælles fremstød under Made in Himmerland og VisitMariager.

Katrine Schousboe
Der er masser af lækkerier til påskebordet på markedet - også chokolade. Foto: Nordkraft Event

En nyhed på markedet er Tranum Mølle Destilleri, som ved en international konkurrence i Berlin netop er blevet kåret til Årets Gin Destilleri i Danmark 2019, og hvis tre slags gin har vundet to guld- og en sølvmedalje i samme konkurrence.

Skal der vin på bordet kommer Oddekystvineri og Guldbæk Vingård, der begge producerer vin på marker i Himmerland. Herudover er der også den faste vinforhandler Adelino, som har portugisisk vin med.

For de chokoladebegejstrede er der godbidder i alle afskygninger hos for eksempel Mally's Raw Chocolate, Aalborg Chokoladen, Karlsen's og Ækvatorkaffe, som udover kaffe fra egen farm i Equador også har Pacari Chokolade fra Equador med til markedet.

Fødevaremarkedet 6. april holder åbent fra kl. 10 til kl. 15. Der er gratis entre.

Du kan se den fulde liste over markedets boder ved at klikke her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...