Byens museer er klar til at slå dørene op - se her hvornår

AALBORG: Savner du et besøg på byens museer? Så kan du godt begynde at glæde dig, for Aalborg Historiske Museum slår dørene op i morgen, onsdag - og det samme gør museet på Lindholm Høje.

- Vi glæder os virkelig meget til at byde publikum velkommen igen, og vi har arbejdet hårdt på at skabe trygge rammer for såvel gæster som ansatte. Der er værnemidler og skilte med generelle retningslinjer samt skilte, der fortæller, hvor mange gæster hvert sted kan tage imod, siger museumsdirektør Lars Christian Nørbach, Nordjyllands Historiske Museum, i en pressemeddelelse.

- Der er indsat ekstra rengøring, og vi vil løbende holde øje med, om der er brug for justeringer. Vi har gjort alt, hvad vi kan for at give folk en god og tryg oplevelse.

På Aalborg Historiske Museum har museumsbutikken fået en opfriskning og byder på masser af historiske varer – blandt andet legetøj og spil, bøger og andet. Og museet forlænge den nye særudstilling, Oprør i Nordjylland, som kun nåede at være åben en måned, før landet lukkede ned på grund af COVID-19.

På Lindholm Høje Museet er man også klar til gæster fra i morgen, mens Café Lindholm åbner pinselørdag 30. maj.

Det er klokken 10, de to museer åbner igen onsdag 27. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...