Kaffebaren i Bredegade har haft døren lukket siden januar, men nu er ventetiden snart forbi

AALBORG: Nu er det snart slut med at gå forgæves. Kaffen bliver nemlig sat over igen fra på fredag, hvor Baresso i Bredegade genåbner efter en lang lukkeperiode.

Bedre sent end aldrig

Det overraskede mange, da den populære kaffebar fra den ene dag til den anden satte et skilt i ruden med teksten: "Vi holder midlertidigt lukket". For der var ikke meldt noget ud på forhånd, og det lille skilt kom heller ikke med nogen forklaring.

Camilla Gammelgaard og Lasse Sand
Intet er lavet om i kaffebaren under lukningen.

Det har i mellemtiden vist sig, at Baresso har været ramt af en vandskade, noget kloakeringsarbejde og en efterfølgende sikring mod skadedyr, som tog længere tid end forventet. Derfor måtte kaffegæsterne gå forgæves til butikken, der i stedet henviste til deres kollegaer på Nytorv. Nu er det dog slut med at sende kunderne videre, fortæller Sinne Fiil Fredslund, der er marketingschef for Baresso-kæden:

- Det tog desværre længere tid, end vi havde regnet med, men vi genåbner kaffebaren i Bredegade på fredag. Bedre sent end aldrig.

Rygterne har sviret i forbindelse med lukningen. Nogen mente, at den ville lukke for altid. Andre kom med teorien, at den skulle laves om til en Espresso House ligesom den, der netop er åbnet i Bispensgade, og som den samme kæde står bag. Det afviser marketingschefen, der fortæller, at der ikke er sket ændringer i forbindelse med lukkeperioden, og at butikken åbner helt som normalt.

Camilla Gammelgaard og Lasse Sand
Siden januar er gæsterne blevet henvist til Baresso på Nytorv, men det er slut fra på fredag.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...