Kosmetikgigant rykker ind i Magasin med en shop-in-shop

AALBORG: Til efteråret kan du endelig gå på oplevelse i en filial af verdens største kosmetik- og hudplejeretailers, når Sephora åbner her i Aalborg.

Kæden åbner en "corner-shop" med Sephoras mest populære produkter i Magasin. Det betyder, at Sephora vil være at finde på ca. 100 m2 som shop-in-shop i Magasin, fortæller Brand Manager i Magasin, Britta Luplau:

- Vi har glædet os meget til at melde nyheden ud, fordi Sephora netop er så stort i både udlandet og i resten af landet, og vi ved, at aalborgenserne har efterspurgt netop denne retailer, som ikke pt. er tilgængelig i Aalborg. Det bliver en blanding af bestsellers fra Sephoras Collection-serier, som man vil kunne købe i Magasin Aalborg, og produkter fra brands, som Sephora har eksklusiv-ret på. Fokus bliver på makeup-produkterne, siger hun.

Magasin får eneforhandling på Sephoras produkter i Aalborg. Det er bl.a. de kendte og elskede brands som Sephora Collection, Benefit, Too Faced, Huda Beauty, Kat Von D mv. Derudover bliver Sephoras koreanske hudplejemærker også at finde - såsom Tony Moly, Dr Jart m.fl.

Shoppen i Magasin Aalborg bliver Sephoras femte af slagsen i Danmark udover tre separate butikker.

Og også hos Sephora glæder man sig til åbningen:

- Det bliver spændende for os at få en fysisk tilstedeværelse i Aalborg, hvor vi længe har ønsket at etablere os, og nu får vi så muligheden gennem vores gode samarbejde med Magasin. Vores øvrige danske butikker og shop-in-shops er meget velbesøgte, og med nyhedsværdien i Aalborg kombineret med Magasins øvrige stærke koncepter og brands har vi meget store forventninger til lanceringen i Aalborg, siger General Manager for Sephora i Skandinavien, Jenni Österlund.

Magasin Aalborg kommer i alt til at råde over 7.500 m2 i det ombyggede Friis Shoppingcenter i Aalborg Centrum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...